Birini işaret ederek suçlarken işaret parmağınız karşınızdakini, diğer üç parmağınız ise sizi gösterir, yani gerçek suçluyu. 
Uzun zaman oldu yazmayalı. Aslında sizlerle paylaşmak istediğim çok şeyler var.
 Sıcak gündemimiz: Siyaset ve Gazze
    Terör devleti israil saldırıları sürerken tarihi bir gerçek yine gündeme geldi. Milli Görüşün merhum lideri Necmettin Erbakan,1997 yılında Filistin'e asker gönderme kararı aldı... Karar TBMM'den geçti, resmi gazetede de yayınlandı...
    İstanbul'da   "Biz düşersek Gazze düşer Kudüs düşer "diyenlere şimdilerde Gazze düştüğü için sizde düştünüz söylemleri yapılıyor.
    Taaa Milli Nizam Partisinden bu yana Milli Görüş siyasetinin yılmaz karşıtları zannedildiği gibi sadece CHP değil, muhafazakâr ikiyüzlü sağcılar ve kafatasçı siyaset olmuştur. CHP en azında açık bir şekilde tavrını gösteriyordu. 
     Fatih Erbakan’a oy verirseniz CHP gelir diye diye Milli Görüşün önünü kesmeye çalıştılar. Din istismarıyla iktidar nimetlerinden doymak bilmeyenlerin söylemleriyle Yeniden Refaha gelecek oyları engellemeye çalıştılar. Nihayet sonunda kendi kibir, gurur ve ihtirasları neticesinde CHP yi birinci parti yaptılar. Şimdi kimi suçlayacaklar. İktidar uğruna lekelemeyecekleri temiz insan kaldı mı?
    Demirel'den Özal’ına, Tansu Hanımdan Mesut Yılmaz’ına kadar bu hep böyle oldu. Şimdi de ayni şeyler devam ediyor. Artık bir kendinize gelin.
    Ve 2024 yerel seçimleri yapıldı. AK parti birçok ili kaybederken CHP liderliği kaptı. Bu seçimin en büyük sürprizi ise Yeniden Refah Partisi oldu. Biri büyük şehir olmak üzere toplamda 60 küsur il, ilçe ve belde belediyesi aldılar. Türkiye’nin 3. büyük Partisi oldular olmasına da.
    AK parti cenahından mesnetsiz yakıştırmalar, suçlamalar ardı ardına geldi. Bir fincan kahvenin kırk yıllık hatırı olduğunu unuttular. Nankörlüklerinin cezasını sandıkta gördüler. Başta İstanbul olmak üzere bize kaybettirmek için aday çıkardınız söylemlerinin ne kadar mesnetsiz olduğu görüldü. Değer miydi bu kadar temiz insanları lekelemeye çalışmaya?     Allah'ın işi ya Yeniden Refah in aldıkları oyu İstanbul'da onlara verseler fark yine kapanmıyor. İlahi adalet Zübük siyasetci diye aşağıladığı Fatih Erbakan’ın partisi Yeniden Refah 3.parti yaparken AK partinin Yeniden Refahın  bize seçim kaybettirmek istiyor tezini çürüttü. Reisi Cumhur hatanın farkında olurken kraldan çok kralcılar sözlerimin başında ifade ettiğim gibi parmak sallayarak suçlamaya çalışırken gerçek suçluyu göremiyorlar. Akıllardaki soru ise
 SUÇLU KİM...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber