Genel kurula delege katılımının çok düşük olduğu bir günde, Stadın full taraftar  dolduğu bir maça çıktı Trabzonspor, rakibimiz Adanademirspor maça iyi başladı, baskı kurdu ancak Trabzonspor’un kendisine tuzak kurduğunu anlayamadan, bordo mavililerin ani bir atağında golü yedi.

Maçın 26.dakikası geldiğinde, ani gelişen bir atakta Nwakaeme’nin attığı şut direkten döndü, dönem topu tekrar kendisi bu kez ters köşeye Trabzonspor’un golü olarak yolladı, bu gol hem tribünleri rahatlattı hemde Trabzonspor’u 1-0

Trabzonspor’un kötü futbol oynadığını biz söyleyebiliriz ancak, hocamız Abdullah Avcı, oyuncularına verdiği taktik anlayışını %100 sahaya yansıttıkları için tebrik ediyor, bu nedenle kötü değil, taktiksel oynuyoruz diyebiliriz. Önemli olan kazanmak, kazanabiliyor muyuz evet, o zaman mesele yok.

Maçın 54.dakikada Nwakaeme’nin Hamsik’e atığı enfes topu, Hamsik affetmedi, Trabzonspor’un 2.golü olarak Adanademirspor ağlarıyla buluşturdu. 2-0

Trabzonspor ikinci devreye zaten iyi başlamıştı, bu gollede bu iyi ve baskılı oyununu sürdürdü, Adanademirspor biraz direnir gibi oldu, hatta yedikleri ikinci golden sonra, Maçın başlama anıymış gibi orta sahada toplanıp mini bir toplantı ile yemin ettiler, ne içindi bu yemin bilemedim.

Bu yeminlerini hesaba katmadıkları, Hamsik, Berat ve Siopis bozdu, bu üç isim bugün muhteşem oynadılar haklarını, peşinen teslim edelim, ayrıca Abdüş, Nwakaeme ve Uğurcan’da bildiğiniz gibi hep alkışlık oynadılar. 

Maç bitiminde oyuncuların orta alandaki eğlenceleri ve çektikleri Selfie, ayrıca  Abdullah Avcının ise taraftarı selamlaması görülmeye değerdi.

Sonuç olarak şampiyonluk yolunda bir engel daha geçildi, üç puan daha haneye eklenerek 39 puana ulaşıldı, tabiki şımarmak yok, gazlara gelmek yok, henüz yolun balındayız, 39 puanla kimseyi şampiyon yapmıyorlar, bu puan ligde kalmak için Nike yeterli olmayabiliyor, o nedenle işi sıkı tutacağız ve son maça kadar tedbiri elden bırakmayacağız.

Ancak, tedbirli olanımda, bu arada taraftarada bir parantez açmadan geçmeyelim, gündüz maçında, saat 16;00’da 40 bin kişilik stadı doldurup sabırla takımına 90 dakika destek veriyorsa, bu alkışlanır, yani kısaca taraftar da takımda şampiyon gibi.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Abdullah Doksanbir 2 yıl önce

Yorumunu tekrar okuyunca maçı izlemiş gibi oldum .tebrik ederim

Avatar
Kaşif BEDER 2 yıl önce

Sayın Yazarım yazdığın yazılarda görünmeyen küçük nüöslarınlalarınla acıklamalarına hayranım. Siz yazmaya devam edin bizlerde keyıfle okumaya devam edelim.



Günebakış Trabzon Haber