Milli Görüşün iktidara getirilmesi mutlak suretle bütün insanlığın hayır ve faydasına olacak olan büyük bir olaydır. 

Son yıllarda gelişen ve önümüzdeki yıllarda gerçekleşmesi planlanan birtakım siyonist hedeflerin bertaraf edilmesi elzem bir insanlık vazifesidir. 
Bir an evvel Dünya Sağlık Örgütü denilen siyonist laboratuvarından kurtulup önce MİLLİ SAĞLIK YAPILANMASINI güçlendirerek atılımlar yapılmalı ve ULUSLARARASI DÜNYA İSLAM SAĞLIK BİRLİĞİ oluşturulmalıdır. 
En son gündeme gelen Aşı, olmayanın veyahut aşıya karşı olanları Vatan Hainliği ile suçlamak bu işin en basit tabiri olsa gerek. 

Bu konuda en az Milli Savunma ve Milli Tarım konularımız kadar çok mühim ve ivedilik gerektiren bir konudur. 

Dünya'ya savaşlarla birlikte kan, gözyaşı, zulüm ve ölüm saçan dünya siyonizminin 21. yüzyıldaki yeni harp metodu da tarım ve hayvancılıkla birlikte insanlığın sağlık düzenlerini bozmasıdır. 

Tarımdaki ilk tahribatları Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar olmuş ve şuanda dünya üzerinde bereketli mahsül veren birçok tarım arazilerinin verimleri kesilmek için çalışmalar devam etmektedir. 

Diğer taraftan buna bağlı olarak dünya üzerinde kapsamlı bir kirli planla birlikte hayvancılıkta bitirilmek istenmektedir. 

İnsanlığın temel gıda bulması gün geçtikçe zorlaşacak ve Allah muhafaza buyursun dünya üzerinde büyük bir kıtlık meydana getirilmek istenilecektir. 

Bununla birlikte sağlık konusunda başta ilaç sanayi sektörü olmak üzere siyonizmin laboratuvarında üretilip tüm dünyaya yayılan virüs ve hastalıklar bütün dünya insanlığına ölüm saçmaktadır. 

İnsanlık siyonizmin eline bırakılmamalıdır. 

Bütün dertlerin ilacı İslamdır. İslam bütün insanlığı kucaklayan, haklıya hakkını veren ve selamet tesis eden yegane yoldur. 

Yukarıda bahsi geçen her konu geniş kapsamlı meselelerdir. Bunların her birisi ayrı ayrı ele alınmalı ve üzerinde büyük kapsamlı çalışılmalıdır.

Merhum Necmettin Erbakan Hocanın açtığı bu yol bu fikirin iktidara gelmesi sadece Türkiyemiz ve bölge ülkeleri için değil, bütün dünya insanlığının onurlu ve haysiyetli yaşamının selameti için mecburi bir karardır. 
Milli Görüş bir zaruretten ziyade, 
 Mecburi istikamettir!

Selametle kalınız. 28 Aralık 2020

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber