banner240
banner237
banner238

Trabzonspor bütün haset ve düşman gözlerin, kötü düşünce ve arzularının ışığında, ama kendi taraftarının her zamanki gibi desteğiyle Galatasaray deplasmanında, soğuk ve karlı bir havada kendinden emin maça çıktı.

İki takımda maça aslında kontrollü başladı fakat, daha kötü durumda olan Galatasaray biraz daha arzulu ve istekli gözüktü, Trabzonspor ise daha sakin ve temkinli kalmaya çaba sarfetti.

Genelde orta alan mücadelesi şeklinde geçen maç, Galatasaray’ın 31.dakikada kazandığı penaltı ile avantajı rakibimize verdi ve bu penaltıyı gole çeviren Galatasaray maçta skor üstünlüğünü eline aldı 1-0, ben bu dakikayı içimizdeki İrlanda’ların da sevinme ve kıs kıs gülme dakikası olarak kabul ediyorum.

Baştan söyleyeyim hakemin çokta iyi niyetli olmadığını, bütün takdir haklarını Galatasaray’dan yana kullandığını net bir şekilde görebiliyoruz, Halil dervişoğlu’nun Peres’in ayak bileğine arkadan kırarcasına bariz bir şekilde basmasını es geçmesi bu kötü niyetini açıkça göstermektedir.

Trabzonspor adına ise Berat’ın çok kötü oynadığını, o bölgede Trabzonspor’un eksik kaldığını ve buna mukabil zorlandığını açıkça gözlemledik, ayrıca Nwakaeme ve Vısca’nında ilk devrede beklenen katkıyı vermekte zorlandıkları aşikardı, bunların üzerine Hamsik’te kadroda değilken, durum oyuncu bazında böyle olunca bitik Galatasaray üzerimize rahatça geldi.

Bitik Galatasaray derken, bu maçta Galatasaray Trabzonspor’a nazaran daha iyi oynuyor, Trabzonspor resmen seyrediyor, bu durum şampiyonluğa giden bir takım adına hiçte şık bir görüntü ve iyi bir durum değildi.

Trabzonspor ikinci devreye oyuncu değişiklikleri ile başladı, Denswil’in yerine Ahmetcan, Berat’ın yerine Siopis oyuna girdi ve Bu değişikliklerle Trabzonspor ikinci devreye ilk yarıya nispeten daha iyi başladı, Nwakaeme, Ahmetcan, Peres ve Cornelius ile Pozisyonlarda buldu ancak gol bulmakta zorlandı.

Maçın 84. dakikası geldiğinde Peres’in ortasında Galatasaray defansından seken topa Bakasetas çok düzgün ve sert vurdu ve Trabzonspor’un eşitliği sağlayan golünü kaydetti 1-1 bu golden sonra Trabzonspor baskısını artırınca;

Maçın 90.dakikasında Galatasaray’ın defansında Taylan büyük bir hata yapınca topu kapan Visca bu fırsatı affetmedi şık bir vuruşla Trabzonspor’un üstünlük sayısını kaydetti 1-2 

Giresunspor maçından sonra visca ile bir görüşmem oldu, bu görüşmemde visca, üzülmemeniz gerektiğini şampiyon olacaklarını bana söylemesi üzerine, Galatasaray maçını alın gerisi kolay dedim ve merak etmeme abi Galatasaray maçını alırız dedi, bana verdiği sözü hemde kendi golü ile yerine getirmesinden sebep Viscaya çok teşekkür ederim, ayrıca kaptan uğurcan’a da müthiş kurtarışlarından dolayı çok teşekkürler.

İki ayrı senaryo izlediğimiz devrelerden ilkinde Trabzonspor’un kötü performansı, ikinci devrede müthiş performansa evrilince, herkes Trabzonspor’un gücünü gördü ve İstanbul’da Galatasaray deplasmanında özellikle ikinci devre sahneye koyduğumuz senaryo, şampiyon takım senaryosuydu.

Bu takıma halen inanmayan bazı kendi taraftarımıza sesleniyorum, Allah aşkına susun, susun lütfen zaten bizi hiç sevmeyen rakiplerimizle yeterince uğraşıyoruz, birde siz enerjimizi almayın.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber