Sayın Zorluoğlu, dün akşam (10.09.2023 Pazar günü)Trabzon Büyükşehir Belediye otobüslerinin kalktığı yere sahile indim. Saat tam 18.00 idi. Yomra’ya gelmek istiyordum. Oradan şehrin bütün semtlerine ve ilçelerine vızır vızır otobüsler kalkıyordu. Ne var ki, benim gideceğim Yomra’ya otobüs yoktu. 

Benim yaşım 70’i geçmiş, orada tam bir saatten fazla bekledim. Değil Yomra’ya Yomra istikametine gidecek bir otobüs bulup binemedim. Benim gibi orada otobüs bekleyen başkaları da vardı. Bir saat bekledikten sonra ben ayrıldım.  

Meydana çıktım Kaşüstü dolmuşları ile Kaşüstüne geldim. Sizin Yomra’ya veya Yomra’lılara bir kastınız mı var. Nedir bu kayıtsızlığınız. Pazar günü Trabzon-Yomra arası bahsettiğim saatlerde gidip gelmek durumunda olan yolcuları yok mu sayıyorsunuz.  

Kalkınma mahallesi sakinlerinden de benzer şikâyetler duydum. Bir baksanız acaba otobüs seferlerinin saatlerini ve sefer sayılarını yeniden bir gözden geçirseniz nasıl olur.  

Ayrıca, otobüslerin kalkış ve varış saatlerinin gerek internette ve gerekse otobüs duraklarında net ve anlaşılır bir şekilde yazılı olarak belirtilmiş olması gerekir. Bu konudaki mevcut uygulamanızdan da memnun değiliz.  

Konuyu dikkatlerinize sunuyor, ilgileneceğinizi umuyorum.  

11.09.2023 M.Sadullah SAĞLAM 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber