banner240
banner237
banner238

Trabzonspor evinde, yönetimi ve teknik heyeti Trabzonlu fakat, İstanbul takımı olan İstanbulspor’u konuk etti.

Maçın ilk devresi Trabzonspor’un bariz üstünlüğü ile geçti. Her alanda, daha baskın ve topa hakim olan Trabzonspor, gol yollarında pozisyon bulmakta zorlansada, üstün olan taraf olması hasebiyle maçın 33.dakikasında Denswil’in ceza sahası içine gönderilen topu, Yusuf Yazıcı’ya indirmesi, Yusuf’un ise bu topa müthiş yatarak vole çakması, Trabzonspor’u 1-0 öne geçiren gol olarak kayda geçti.

Normalde bir takımın, bir maçta bu kadar oyuna hakim olması, o maçta hakim takımın bol gol pozisyonu ve golleri olması gerekirken, bu durumdaki Trabzonspor söz konusu olunca, maça hakim ancak pozisyonda kısır bir maç izledik, pozisyon açısından vasat görünen maç sonuç olarak Trabzonspor lehine gelişmeside bizim adımıza önemli tabiki. 

Orta alanda daha mücadeleci bir görüntü çizen Trabzonspor, bu anlamda Siopis, Bakasetas ve Yusuf’un katkısını ve iyi oyununu oldukça hissetti ve bundan da skor olarak faydalanmasını bildi.

Yusuf Yazıcı’nın uzun zaman üzerine futbolunda düzelme görülmesi, hem kendi adına hemde Trabzonspor adına önemli bir gelişme diye düşünüyorum.

İlk devrede Trabzonspor’un üstün oyunu olmasına rağmen, hocanın kenarda çok sinirli, agresif olması, gol yollarında kısır kalan oyun, pozisyon ve oyunculardan dolayı olduğunu bariz bir şekilde gördük ve hissettik. 

Maçın ikinci devresine Trabzonspor fırtına gibi başladı, ardı ardına 47 ve 51.dakikalarda Bartra ve Bakasetas’ın golleriyle coşan Trabzonspor, ilk devreye nazire yaparcasına ikinci devre başlangıcında herkesi mest etti skor 3-0

Coştuya bir kere Trabzonspor, 64. dakikada bu kez, Hamsik’in asistinde Trezeguet’nin golü geldi ve skor 4-0 oldu, bu skordan sonra Trabzonspor oldukça rahat bir oyun ortaya koydu.

Tribünlerin bir ara, eski efsane golcüleri, İstanbulspor’un teknik adamı Fatih Tekke’ye, eski günlerdeki gibi, “Fatih Sultan Tekke” tezahüratı yaparak sevgi gösterisinde bulunması güzel anlardan ve görülmeye değer bir görseldi. 

Trabzonspor’un büyük taraftarı takımlarına olan sevgilerini ve bu takıma olan umutlarını tribünleri full doldurarak ortaya koymalarıda görülmeye değer bir durumken, taraflı tarafsız herkese Trabzon sizinle güzel dedirtti. 

Trabzonspor 4-0 kazandığı bu müsabakanın ardından puanını 35’e yükselterek yoluna umudunu tazeleyerek devam etti. 

(TÜRK FUTBOLUNDA ADALET 2011’DE KAYBOLDU)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber