Fatih Terim’in teknik direktörü olduğu Yunan takımı Panathinaikos, Bakasetas ve Trabzonspor ile anlaşmaya vardı. Transfer için Trabzonspor'un resmi onayı bekleniyor.

Bakasetas'ın Trabzonspor kariyeri oldukça başarılı geçti. 
Bakasetas’ın Trabzonspor’da kaldığı süre içerisinde, 33 Gol, 24 Asist yaptığını ve 1 Süper Lig Şampiyonluğu, 1’de Süper Kupa Şampiyonluğu yaşadığını görüyoruz.

Olaya bu minvalde bakıldığında, Bakasetas’ın Trabzonspor’a Pepe, Onuachu ve Trzegeut'den daha fazla katkı sağladığını görüyoruz. Bu oyuncular Milli takımlarına giderken, Bakasetas Trabzonspor ile maçlara çıkmaya devam etti. 

Bu ayrılış, veda ile Trabzonspor Bakasetas'ın uzaktan attığı şutlarını ve maçı çeviren Çilingir özelliğini çok arayacak.

Bakasetas’ın Trabzonspor tarihine altın harflerle adını yazdırdığını ve efsane isimler arasında sayılacağını kabul etmemizin yanında,
Attığı gol, asist ve asistin asisti katkılarıyla Trabzonspor'un transfer ettiği en değerli yabancı futbolculardan biri olarak da tarihe geçti diyebiliriz. 

Trabzonspor'un tarihine adını altın harflerle yazdıran, bize yaşattığı şampiyonluk ve sevinci için Bakasetas’a çok teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. 

Yunan basını Panathinaikos ile anlaşan Bakasetas'ın Trabzon'dan Pazartesi günü ayrılacağını yazdı.

Bundan böyle, son zamanlardaki performansına ilişkin Bakasetas'ı oynatmayın diyenlerin ve artık Trabzonspor'da ilk 11’de oynayacak kalitede değil, takımın kadrosunda bile yeri yok diyen çok bilmiş futbol yorumcularının bile özleyeceği ve çok arayacağı Bakasetas artık yok. 

Trabzonspor taraftarının gönlünde taht kuran, baombacı, şutör, maestro ve Çakır gözlü yakışıklı Bakasetas, bize yaşattığı mutluluklardan dolayı asla unutulmayacak. 

Kısaca,
Trqbzondan çakır gözlü bir şutör geçti. 
Güle güle Anastasios Bakasetas.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber