Trabzonlular olarak çok çabuk kızmak, öfkelenip kırıp dökmek ve sevdiklerimiz dahil herkesi üzmek bizim doğamızda var, bunu bilmeyen yoktur, fakat şunuda bilin Trabzonlu kolay beğenmez ama çok sever. 

Tamam bizim böyle uçuk bir özelliğimiz var fakat, daha iki ay evvel kırk yıldır alamadığımız süperlig şampiyonluk kupasını alıp müzemize koyan, Abdullah Avcı’ya da, yaşattığı tarifi mümkün olmayan bu mutluluğun iki ay ardından ne olduda bu kadar çok kızıp eleştiriyoruz, hiç mi bu adamın hatırı kredisi yok anlamak mümkün değil. 

Oynattığı futbolu beğenmeyen mi, oynattığı oyuncuyu beğenmeyen mi, oynattığı sistemi beğenmeyen mi, oyun içindeki taktiksel hamlelerini beğenmeyen mi, kulübede duruşunu beğenmeyen mi, kariyerini kişiliğini beğenmeyen mi, ne ararsan var bizim taraftarda.

Yaa arkadaş, iki ay evvel şampiyonluk mutluluğu yaşatanda bu adamdı, o şampiyonluk mücadelesinde taktik ve sistemi uygulayanda bu adamdı ve kenarda duruşu ile şov yapanda bu adamdı. 

Şimdi ne değiştide beğenilmez oldu? aslında değişen taraftar oldu, kırk yılda bir şampiyonluk gördü, hemen alıştı ve başarı istiyor, sabır denen bir şey kalmadı, yazık yaa yazık, sabır her şeyin ilacıdır, sabır lütfen çünkü bu takım bu yılda şampiyonluk yaşayacak.

Sadece sakatların bir an evvel dönmesi, yeni sakatlıklar olmaması ve en ufak başarısızlıkta Şenol Güneş ismini öne atanlarla, yönetim ve hocayı acımasızca eleştirenlerin artık gerçekleri görüp destek olması, olmuyorlarsa susmaları temennisi ile bu takımın çok canlar yakacağını ve taraftarını yine mutluluğa boğacağını ön görebiliyorum.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber