Trabzonspor seçimli olağan genel kurulu yapıldı, 4-5 Aralık tarihlerinde gerçekleştiren genel kurula ilk gün katılım az olsada, oylamanın yapıldığı ikinci gün 5 Aralık Pazar günü katılımın oldukça yüksek olduğu gözlendi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu Seçime rakipsiz, tek aday olarak girdi, bu durum Trabzonspor’un lig yarışında, puan olarak uzak ara rakipsiz kaldığı gibi, sn.Ağaoğlu’nun da rakipsiz yarıştığı espirilerine yol açtı.

Başkan Ağaoğlu’nun yönetim kurulunda yaptığı isim değişiklikleri ve yeni başkanlığı, yönetim kuruluna ve Trabzonspor’a hayırlı uğurlu olsun, sn.başkanı bu güne değin başarılarından dolayı tebrik ederken, ayrıca bir hususta özel olarak kendine teşekkür ederim.

Başkan, Yeni yönetim kuruluna yedek listedende olsa, Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı, Mardin’li sn.İbrahim Aydın’ı koyması benim için takdire şayandır, bu ve benzeri isimlerin artırılması, asıl listelerde de bu gibi kimliklere yer verilmesi temennisi ile sn.Ağaoğlu’nu ayakta alkışlıyorum.

Ayrıca delege, Trabzonspor’un yeni başkan ve yönetim kurulunu seçerken, diğer bütün kurullarda da, seçimler yapılarak yeni isimleri ve listeleri göreve getirdiler, yeni görev alan bütün kurulları ve başkanlarını tebrik ederken, Trabzonspor Sicil Kurulu Başkanlığına, 773 oy alarak seçilen Sn.Hasan Basri Halisçelik’i özel olarak tebrik etmek istiyorum.

Sn.Hasan Basri Halisçelik’in bekrauntunda CV’si oldukça başarılı görevlerle dolu bir abimiz olarak hayatımızda yer almaktadır.

Sn.Halisçelik, daha önce, 10 yıl Amatör Spor Kulüpler Federasyon’unu, 2 Dönem Trabzonspor Sicil Kurulu Başkan Yardımcılığı, 9 yıl Tedaşspor Kurucu Başkanlığı, Trabzonspor kongre divan başkan yardımcılıkları görevlerinde bulunmuştu.

Sn.Hasan Basri Halisçelik abimiz, pazar günü yapılan Trabzonspor seçimli olağan genel kurulunda ise, Trabzonspor Sicil Kurulu Başkanlığına seçilmiştir. Trabzon kamuoyunda oldukça tanınmış ve çok sevilen bir sima olan sevgili Hasan abimizi tebrik eder, başkan olduğu yeni görevinde üstün başarılar dilerim.

Genel kurulda, eski başkanlardan Ahmet Celal Ataman ve Mustafa Günaydın haricinde katılan olmadı, siyasi kanattan CHP Trabzon millet vekili Ahmet Kaya katılırken, bu düzeyde başka partiden hiçbir temsilci katılmadı.

Ayrıca, Trabzon Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç genel kurula iştirak ederken, bu düzeyde ise başka katılımcınında olmaması dikkatimi çekti. Bu arada başkan Ahmet Metin Genç’i genel kurulda yaptığı muhteşem konuşma için tebrik ediyorum. 

Halbuki, şampiyonluk yarışı veren ve bu aralar ulusal medyada büyüklüğü tartışmaya açılmaya çalışılan Trabzonspor’un genel kuruluna, eski başkanların, eski yöneticilerin, eski yeni millet vekillerinin, belediye başkanlarının,

Ve Trabzonlu yada değil ama Trabzonspor’lu bütün tanınmış simaların, iş insanlarının katılımı, Trabzonspor adına bir gövde gösteri olacaktı, maalesef bu değerlendirilemedi yada organize edilemedi, yazık oldu.

Neyse olan oldu geçti, hiç olmazsa bundan sonra Trabzonspor’un şampiyonluk yolunda, maruz kalacağı  olası saldırılara karşı, bu isimleri organize edip maçlarımıza davet etmek suretiyle gövde gösteri yaparak, isim ve lobilerinden faydalanabilmeliyiz.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber