banner240
banner237
banner238

Hani halk arasında bir tabir vardır, “Bilmediğim Tanımadığım Bir Sürü Akrabam Çıktı” diye!! Halk arasında neden böyle denir bilirsiniz, birine Milli Piyangodan yada farklı bir yerden yüklü miktarda Para (ikramiye) çıktığında, ikramiye isabet edenin başına genelde bu durum hasıl olur.

Şimdi Trabzonspor’un da bu aralar buna benzer durumu var aslında, şampiyonluk ışığı iyiden iyiye yandıya, Trabzonspor’un artık çok dostu akrabası çıkar, çıkmayada başladı bile.

Daha evvel Trabzonspor’un esamesini bile okumayan bazı spor yorumcu ve yazarları, bu aralar Trabzonspor’a bir övgüler diziyorlar, bir methiyeler düzüyorlar ki anlatamam, onları gördükçe gözlerim yaşarıyor desemde inanmayın.

Tabi onlarda uyanık olduklarından haklılarda, bakıyorlarki Reyting Trabzonspor’un, şampiyonluk Trabzonspor’un, şampiyonlar ligi, Avrupa gezileri, reklamlar, albeniler, ekonomik kazanımlar hep Trabzonspor’un bu ara Trabzonspor’a yanaşmak en akıllıcası, hep katma değeri olan bir durum, bu hiç kaçar mı. 

Birde bu aralar sosyal medyada bazı paylaşımlar görüyor ve esefle takip ediyorum.

Konyaspor müsabakasının heyecanına kalbi dayanamayıp kalp kriz geçiren bir taraftarımız, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve rahmeti rahmana kavuştu, Allah cc kendisine Gani Gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah, yakınlarınada sabırlar diliyorum.

Bu rahmetli kardeşimizin ölüm haberi bütün Trabzonspor’luları ziyadesi ile üzmüş ve duygulandırmıştır, Trabzonspor ise bu konuya kayıtsız kalmamış, taziye mesajlarını yayınlamış, cenaze merasimine bir kaç oyuncu ve yönetici ilede iştirak etmiştir. Bu Trabzonspor’un büyüklüğüdür ve bitti hepsi bu, fakat;

Bazı aklı evvel taraftar yada vatandaşlar, sosyal medya aracılığı ile bu rahmetli kardeşimizin geride kalan çoluk çocuğunun, eğitimi ve/veya bakımı için Trabzonspor ve Trabzonspor’lu oyunculara çağırda bulunuyorlar, 

Ne münasebet kardeşim, böyle bir çağrı saçma olduğu kadar, muhataplarınıda zor durumda bırakarak, ziyadesiyle üzebileceği kimsenin aklına gelmiyor, bu insanların buna ihtiyacı olduğunu da nereden çıkarttınız?  Yada Trabzonspor’un veya oyuncuların böyle bir şeyi yapabileceklerini nereden çıkarttınızda, oyuncularıda bu konuda zor duruma düşürüyorsunuz pes yani.

Diğer bir sosyal medya yaygarasıda, Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarına eski oyuncuların, hatta 2010-11 sezonunda şikeye maruz kalıp şampiyonluk kaçıran kadrodaki oyuncuların davet edilmesi meselesi.

Arkadaşlar Trabzonspor, dünyanın her tarafında taraftarı ve eski oyuncusu olan bir kulüptür, birilerini davet edip, birilerini davet edemediğin zaman bu durum üzücü bir hal alır ve Trabzonspor’un büyüklüğüne yakışmaz bu bir.

İkincisi 2010-11 sezonunda şampiyonluğu şike ile kaybeden kadroda oynayan oyuncuların davet edilmesi meselesi, bu gibi bir durumda söz konusu olmamalı, olamaz çünkü, o kadroda Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra ki, yaşam ve kariyerinde Trabzonspor’un menfaati alasına dokunacak davranış ve söylemlerde bulunmuş isimler söz konusu,

Bu durumda, birilerini çağırıp, birilerini çağırmadığın zaman, seninle problemi olup çağırmadığın kişi, çağırdığın kişi ile samimiyetinden ötürü farklı durumlar ortaya çıkması söz konusu, Trabzonspor bu tip bir davetlede büyüklüğünü tartıştırır ki, buna hiç gerek yok.

Trabzonspor büyük bir kulüptür, ülkemizde olduğu kadar, dünyanında her tarafında taraftarı, eski oyuncusu, eski teknik direktör ve antrenörleri var, bu nedenle toplu bir mesaj yayınlayarak, tüm paydaşlarımız, eski çalışanlarımız ve eski oyuncularımız şampiyonluk kutlamalarına davetlidir der, gelen gelir, gelmeyen kendi bilir, kimsede darılmaz gönül koymaz olur biter.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Rasim 2 yıl önce

Bordo mavi şampiyon TRABZONSPOR

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber