banner240
banner237
banner238

Hep söylerim, yetkililerin söylemine değil eylemine bakacaksın.

Çoğunlukla söylemleri hikayeden ve kurmaca dan oluşmakta olup yel değirmenleri bulunarak Donkişotlar içat edilerek savaşlar sahnelenmektedir isim farklı hikaye farklı roman farklı herkes temiz netiçe ise tam tersi garip olansa savaşın tek suçlusu görevi dönmek olan bir yel değirmeni.

Bir şey anladınızmı bu yazıdan kafanız karıştı dimi

Açıyorum;

Trabzonspor’un eski yıldızlarından şu anda hayatta olmayan sevgili CEMİL USTA ismi tezgaha monte edildiğinde her şey planlanmıştır aslında.

Geçen sene Galatasaray’a plansız kaptırılan lig şampiyonluğu bu sene fütursuzca sonuna kadar hoyratça elde edilecektir, sloganlar ve isimler hazırdır.

O SENE BU SENE kimin için.

En başından lige verilen isimde dizayn başlamış şampiyon bellidir aslında, bundan dizayn edilen lig denen çöplükte adaylar tek tek ince ince şampiyonluk yolunda kıyılmakta işbirlikçiler fütursuzca kullanılmaktadır. Göz göre göre fauller görmezden gelinecek çizgiler eğri çekilecek sahada sindirme operasyonları yapılacak kritik futbolcular oyundan atılacak oynasan bile şampiyon olamazsın mesajı verilecekti. Tezgah o

kadar hoyratça ve gözü kara idi ki insanların zekası ile dalga geçilecek ve bunda herhangi bir mahsur da görülmeyecekti.

Tüpçü Basın Kralı, Spor Toto Kralı ,Milli Piyango Kralı ekleyin ekleyebildiğiniz kadar! Bitmedi Federasyon Başkanı İhale Kralı. Daha ne yazayım bilmiyorum.

Bazıları ‘Senin futbolcuların oynadı mı?’ diyebilir, doğru söylerler. Ben de o tuzağa düştüm, çok iyi biliyorum ama sonrasında verilmeyen penaltılar ve haksız verilen kırmızı kartları düşününce onlar ‘sen istesen de ben seni şampiyon yapmam’ mesajı idi ve oyuncu karamsarlığa kapıldı. Hoca da acemi, kıramadılar bu tezgahı.Galatasaray’da tutmayan plan Trabzon’da tuttu.

Atanan başkan, Atanan yöneticiler, Atanan hakemler sayesinde cukka edilen milyon dolarlar ve Adalet sadece bir isim.

Lig dizayn edilmiş, Trabzonspor’un hakkı gasp edilmiştir. Bunu ben söylemiyorum, Türkiye’nin önde gelen futbol duayenleri,Beyefendileri söylüyor.

Sonuç’mu en başında yazdım aslında; Trabzonspor şampiyonluk yolunda bir Yel değirmeni bir;

Şam - PİYON.

KALIN SAĞLICAKLA.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ali atalar 4 yıl önce

Güzel yazı tebrikler

Avatar
Ali atalar 4 yıl önce

Güzel yazı tebrikler

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber