banner240
banner237
banner238

Sağır sultan biliyor Trabzon’a karşı her dişli takımın önde baskı ile başlayacağını ama bizim Abdullah bilmiyor, yada takımı gerektiği kadar çalıştıramıyor nedeni her neyse Trabzonspor ağır abiler gibi oynuyor rakibi yetişecek gücü kuvveti yok.

Dakika altmış döküldü zaten Türkiye ligi çakma şampiyonluk adayı iki takımda.

Havası büyük icraatı küçük iki hocada utanacağına bir beğeni içinde hoyratça açıklamalar, futbol kirliliğinden başka ne yapmışlarsa ben göremedim gören var mı?

Bence gerçeklik algıları ortadan ikiye ayrılmış kişiler hayal dünyasında yaşıyorlar.

Enteresan biçimde Milli takım ve Trabzonspor’un derdi aynı adları büyük icraatları küçük oyunculardan kurulu. Adları büyük çünkü yetenekli oyuncular icraatları küçük çünkü yeterince çalışmıyorlar beyinleriyle adaleleri doğru oranda hareket etmiyor yani tembeller kırbaçlamak lazım eskiden olsa kırbaç kullanırdı işe yarar mıydı yarardı.

Günümüzün kırbacı motivasyon ve çalışmak oda TÜRK takımlarında yok belki biraz Beşiktaş gayret ediyor Galatasaray’ın Çakma formu 60 dakikalık sonrasında döküldüler.

İddia ediyorum İsmail Köybaşı sahaya neden çıktığını bilmiyor ben neredeyim kimim bu futbolcuyu transfer eden kişi ne iş yapacağını söylememiş herhalde koita’da aynı diyeceğim ama o bir iki top indirdi yine, hoca 60’dan sonra Ömür’ü tekrar koymalı idi tam onun zamanları idi olur mu öyle;

Olur, bu futbolda bal gibi olur.

Ben şunu bilirim futbol temas oyunudur rakibe temas edeceksin bunun içinde bedenen kuvvetli olacaksın Trabzonspor’da bu yok kazanır mı çoğu maçı kazanır oyuna etki edebilecek o kadar yetenekli ayakları var ki oynamadan Galip’te gelebilir ama bu şampiyonluk için yeterli olur mu olmaz.

EnWakeame’nin açıklamaları işin özeti; Verilen aralar motivasyonu bozuyor milli takım dönüşlerinde yeterince çalışamıyoruz dedin mi olmaz fedakârlık yapacaksın başkası yatarken sen çalışacaksın ayrıcalıklar seni şampiyon yapar diğeri günü kurtarır taraftarı kandırırsın o kadar yani şu anda taraftarı kandırıyor Trabzonspor.

BEİN sport çalışanları su kurnazları bu satırda size gelsin :

Trabzonspor’un lehinde pozisyonları oldu mu tekrarı beş dakika sonra ver iş işten geçti maç devam aleyhinde oldu mu hemen ver ki var’değerlendirsin öylemi yıllardır yediriyor musunuz yediriyorsunuz ama yaptığınız ahlaksızlık.

Kopuk kopuk oldu aynı Türk futbolu gibi

Zenginin malı züğürt ün çenesini yorarmış öyle oldu hocalar ve oyuncular paraları cukka bizde böyle sallıyoruz idare edin

Kalın sağlıcakla.

Not Milli takımın başına Rıza Çalımbay yada Mustafa Reşit Akçay gelmelidir şansı hak ediyorlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Birol 3 yıl önce

Harikasın

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber