Trabzonspor’un bu maça çok motive çıktığını gördük, son haftalardaki çalkantılı durumlardan sonra taraftarın takıma ve hocaya sahip çıkması belliki oldukça işe yaramış.

Abdullah Avcı sahaya sürdüğü onbirinde ufak dokunuşlar yapmış, Peres, Djaniny ve Denswil gibi, gerçi Hugo kart cezalısıydı fakat, son haftalardaki durumun yansımaları takımın ruhuna işlemiş ve iyide olmuş.

Maçın ilk devresi Trabzonspor’un üstünlüğü ile geçildi, hem oyun hem skor olarak, dakikalar 21’i gösterdiğinde Bakasetas’ın akan oyunda Başakşehir kalesine gönderdiği füze, Kaleci Volkan’ın tabiri caizse yumurtlamasına sebep olunca Trabzonspor 1-0 öne geçti.

Bu gol haricinde Trabzonspor’un gol arayışları vardı, kaçan pozisyonlarda vardı, buna mukabil Başakşehir’in pozisyonu yok gibi bir şeydi, Uğurcan bir ara kalesinde üşümüş olacakki, ısınma hareketleri yaptığını gözlemledik.

Ancak maçın ikinci devresi hiçte ilk devre gibi olmadı, iyi olan taraf bu kez Başakşehir’di, topa sahip oldu, pozisyon aradı ve oldukça Trabzonspor’u zorladılar.

Oyuncu değişiklikleride Trabzonspor adına pek bir fayda sağlamadı. Bu takımın gerçekten oyuncuya ihtiyacı var, neden? çünkü net bir şekilde gördükki, oyunu tutacakta, değiştirecekte hamle oyuncumuz yok, umarım ara transferi iyi değerlendiririz. 

Trabzonspor’un ikinci devre kötü oynamasına rağmen, taraftarın Abdullah hocaya sevgi gösteri ve tezahürat yapması görülmeye değerdi ki, bu görüntülerden sonra şuna kanat getirdim, bu takımdan herkes gidebilir, oyuncu, yönetim herkes ama Avcı kalır. 

Sonuç olarak şu an ligimizin en hazır ve oturmuş kadrosuyla en istikrarlı takımı Başakşehir diyebiliriz, bunu bu akşamda net bir şekilde canlı olarakta gördük, bu takıma karşı çalkantılı haftalar yaşan bir Trabzonspor’un galip gelmeside önemliydi.

(TÜRK FUTBOLUNDA ADALET 2011’DE KAYBOLDU)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber