Cani, katil, barbar, vampir lanetli Ziyonistler, arkalarına baştan beri aldıkları ABD (Amezrail) ve AB desteği ile tarihin  en VAHŞİ VE BARBAR SOYKIRIMINI yapmaya var gücüyle devam ediyor ve insanlık seyrediyor.

            Kime karşı? Tüm dünyanın korktuğu emperyalizme, ziyonizme, Amezrail’e meydan okuyan ve canilere karşı  tarihin en kahraman mücadelesini veren, yalnız, yapayalnız kalmış bir avuç Gazze’ye, HAMAS’ a karşı.

           Bu  eşi görülmemiş savaş – SOYKIRIM ve eşsiz DİRENİŞ, yazının yayınlandığı tarihte mezalim 40 günü doldurmuş olacak.

           Yani “PİRE İLE DEVENİN GÜREŞİ!” Deve 40 günde pireyi hala yenememiş olacak!

           Bu giriş ve açıklamadan sonra, vahşi soykırım ile ilgili basında ve sosyal basında yer alan haber, görüş ve tespitlere bakalım.

           *İsrail'in yoğun saldırı altında tuttuğu Gazze Şeridi'nde ÖLENLERİN SAYISI 11 bin 180'i aştı, bu kişilerin en az 4 bin 609'unu ÇOCUKLAR ve 3 bin 100'ünü KADINLAR oluşturuyor.41 binden fazla KONUT tamamen yıkıldı. Saldırılarda 241 OKUL hasar aldı, bunlardan 61'i hizmet dışı kaldı. 70 CAMİ tamamen, 153 cami ise kısmen yıkıldı, 3 KİLİSE hedef alındı.

            *DELİ DANA HASTASI KUDUZ ZİYONİSTİN BEYANINA BAKINIZ!!!

            İzrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir, katıldığı programda "Açık olmak gerekirse; Hamas'ı yok edeceğiz dediğimizde, bu aynı zamanda Hamas’ı kutlayanları ve onları destekleyenleri de kapsıyor.  Hepsi terörist ve yok edilmeleri gerekiyor." Dedi.

             *Topraklarımızı işgal edenlerin hesabını biz soracağız, bu işgale ve zulme sessiz kalanların hesabını da Allah soracak. Ebu Ubeyde, Gazze

             *FİLİSTİN BİR SINAV KAĞIDI, HER MÜMİN KULUN ÖNÜNDE. Cahit Zarifoğlu

             *Ziyonist  caniler 1967’de Mısır, Ürdün ve Suriye ile yaptığı savaşı 6 günde bitirmesine rağmen, bir avuç HAMAS MÜCAHİDİNE karşı savaşı, ABD ile birlikte ( Amezrail) 40 günde hala bitirememiştir. BİR AVUÇ MÜCAHİT, KÜRESEL EMPERYALİZMDEN KORKMAMIŞ, ÖLÜMÜNE DE OLSA TESLİM OLMAMIŞTIR.

            Bundan sonra sonuç ne olursa olsun, bu savaşın YİĞİTLERİ, GAZZELİ BİR AVUÇ MÜCAHİTTİR. Allah'tan başka yardımcıları da yoktur. Kahramanlık bu işte!

                 *Sudanlı kadınlardan yöneticilerine: “Saraylarınızda oturun, peçemizi giyin, silahlarınızı bize verin.”  Tüm Müslüman ülkelerin başına çöreklenmiş ABD kuklası  idareciler için geçerli bir çağrı!

                *İran Cumhurbaşkanı: Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da, Gazze gündemiyle toplanan zirvede konuşan İran Cumhurbaşkanı Reisi, "İslam ülkeleri, Filistin halkını silahlandırmalı ve İsrail ordusunu terörist örgüt ilan etmelidir." dedi.

                  *Esed'den Filistin açıklaması: Suriye Drvlet. Başkanı B. Esad, S. Arabistan’da düzenlenen 8'inci Olağanüstü İslam Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, “Filistin halkının insani yardıma değil, yapılan soykırıma karşı korunmaya ihtiyacı var” dedi.

                   *Ziyonist zehirli kobra İzrail'den önce, KÜRESEL ZİYONİST, BAŞ YAHUDİ ve BÜYÜK ŞEYTAN ABD YÖNETİMLERİNE KARŞI ÇIKILMALI, ÖNCELİKLE ABD MALLARINA AMBARGO KONULMALI, SİNEKLERLE DEĞİL, BATAKLIKLA MÜCADELE ÖNCELENMELİDİR. SİNEK İZRAİL, BATAKLIK ABD'DİR.

                    *Ziyonist İNSAN KASAPLARI, 75 yıldan beri İŞGAL EDİYOR, FİLİSTİLİLERİN EV VE ARAZİLERİNE EL KOYUYOR, BİNLERCE FİLİSTİNLİYİ CEZAEVLERİNDE BETON ÜZERİNDE YATIRIP, AÇ VE SUSUZ TUTUYOR, 75 YILDIR KATLEDİYORLAR. SADECE OCAK 2023'DEN, AKSA TUFANINA KADAR KATLETTİKLERİ FİLİSTİNLİ SAYISI 247. Hamas, Aksa Tufanını niye yaptı diyenlere!!!

                    *BİRLİK; Sadece aynı düşünce ve inançtakilerle değil, farklılıklarla, farklı olanlarla asgari müştereklerde olabilirse, BİRLİKTİR. ESAS BİRLİK VE BERABERLİK BUDUR VE ÇOK KIYMETLİDİR.

             *BÜYÜK BOYUTLARA ULAŞMIŞ DIŞ TEHDİDE KARŞI, İÇ BARIŞ VE BİRLİK HAYATİ ÖNEME HAİZDİR. Bunun için; Kasten adam katletme, bilfiil terörün içinde yer alıp adam öldürme ve zorla tecavüz suçları hariç, genel bir af, iç barışa katkı verir.

                Şüphesiz devlet, devlete karşı işlenmiş suçlarda af yetkisine sahip olmalı,

şahısların birbirlerine karşı işledikleri suçlarda, mağdurun iradesi geçerli olmalıdır.

             *ZİYONİST CANİLERİN KKTC'DEN YOĞUN TOPRAK SATIN ALMASI

            "İsrail, Filistin'deki stratejisini Kıbrıs'ta da uyguluyor. Son yıllarda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde büyük arazi parçalarını ele geçiren Ziyonistler, Adada koloniler kurma çabasında. Ayrıca, Ukrayna'daki savaştan kaçan binlerce Yahudi de Kıbrıs'a yerleştirildi."

             *Bugün gördük ve anladık ki, dünyada Yahudi’nin ele geçiremediği tek yer, GAZZE imiş.

                *Zaferin ne zaman geleceği ile meşgul olmayın. Hak ile batıl arasında nerede duruyorsunuz, ona bakın. Seyyid Kutup

                *Adalet ve merhamet yoksa, insanlıkta yoktur.

                *GAZZE MÜCAHİTLERİ ÖLMEDİ. " Allah yolunda öldürülenlere 'ölüler' demeyin. BİLAKİS ONLAR DİRİDİRLER, FAKAT SİZ BİLEMEZSİNİZ" Bakara 154

            ÖLENLER, GAZZE'YE GÖMÜLENLER; ziyonist insan kasapları, onlara aleni ve kayıtsız şartsız destek veren BÜYÜK ŞEYTAN ABD, AB ve kınamaktan, ateşkes ve itidal çağrısı yapmaktan, gösteri ve gösterişlerde bulunmaktan, onunla bununla görüşüyor ve bir şeyler yapıyor görüntüsü vermekten, toplantılara katılmaktan öteye geçmeyen, YAPTIRIM VE YARDIM ANLAMINDA BİR ÇAKIL TAŞI DAHİ İZRAİL’E ATMAYAN, MÜSLÜMAN ÜLKELERİN BAŞINA ÇÖREKLENMİŞ AMERİKAN KUKLASI YÖNETİCİLERDİR.

             *GAZZE GÜNDEMİ yavaş yavaş soğuyor, gündemden düşüyor! Oysa ziyonist SOYKIRIM ve KAHRAMAN GAZZE DİRENİŞİ bütün hızıyla sürüyor.

             Gündemden düşmesi, başta ABD ve İzrail (AMEZRAİL) olmak üzere, Müslüman ülkelerin başına çöktürülmüş ABD kuklası idarecilerin işine yarar. Ziyonist canilere, bırakınız savaş açmayı, müeyyide/yaptırım anlamında bir kum tanesi bile atmayan bu idareciler, soğumasını ve bu vesileyle taban, halk baskısından kurtarmayı ve bu işten yırtmayı bekliyorlar. Buna fırsat vermeyelim!  Aman dikkat!!!

                *ADAM YAZIYOR: "Türkiye savaşa müdahale edeyim dese, hazırda bekleyen hem iç düşmanlar, hem dış düşmanlar anında savaş açacak Türkiye'ye"

                   TAMAM DA BUNU İRAN YAPSA, İÇ VE DIŞ DÜŞMANLAR iRAN'A SAVAŞ AÇMAYACAK MI? Ya da bunu Suriye, Libya, Tunus, Cezayir, Ürdün, Lübnan, Mısır, Pakistan, Arabistan, Yemen v.s yapsa farklı mı olacak? VE “İRAN NİYE SAVAŞA GİRMİYOR, MÜSLÜMAN DEVLETLER NEREDE” diye sormaya devam ediyor! Kendininkini hariç tutarak! Ama yönetim başkasında olsaydı, "Türkiye niye savaşa girmiyor, daha ne bekliyorsunuz" diye soracak, yırtınacaktı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber