Trabzonspor Ligde bekleneni veremediği için, en büyük hedef olarak Türkiye kupası’nı belirledi kendine  doğal olarak.

Ziraat Türkiye kupası çeyrek final mücadelesi için Akyazı’da Başakşehir’i konuk ettik. Hava gerçekten futbol oynamak için mükemmel. Tribünlerin doluluk oranı %100 böyle olunca da Trabzon’da futbol daha da güzel

Bu muhteşem atmosferi ve ortamı Trabzonspor’lu oyuncuların da iyi değerlendireceğine, maçı alarak turu geçeceğine, bütün taraftar da yürekten inanarak tribündeki yerini aldı.

Maç aslında taraftarın istediği gibi başladı! Baskılı ve atak futbol hepimizin beklediğiydi fakat, Başakşehir savunmada dikkatli olunca, ilk devre gol bulmakta zorlandık. 

Tabi maçın 35.dakikasında Onuachu’ya yapılan hareketin net penaltı olduğunu ve bunu maalesef sahadaki hakemin göremediğini, VAR’da ki DAVAR’ınsa bile isteye görmek istemediğini, Trabzonspor’un paylaştığı videodan daha net anladık. 

Trabzonspor’un kaçırdığı pozisyonlara da üzülmemek elde değil. 
Çok şükürki Vişça varda işi bitirdi. 56.dakikada Vişça muhteşem bir müdahaleyle topu önüne alınca, yine muhteşem bir vuruşlada golü attı. 
Vişça takımını 1-0 öne geçirirken taraftarınıda oldukça mutlu etti. 

Trabzonspor iyi oynadığı maçı, anlamsız bir şekilde gol ve golleri kaçırarak özellikle son anlarda zora soktu. Bu dakikalarda Trabzonspor’un savunma içgüdüsüne, Başakşehir’in bir gol umudu eklenince, o zor anlar yaşandı.

Ancak maçın genelinde Trabzonspor iyi bir oyun ve görüntü koydu ortaya. Başakşehir engelini geçmek önemliydi ve bunu başardı. Galatasaray-F.Karagümrük müsabakasının tur atlayanı,  bir sonraki maçta, yani yarı finalde rakibimiz olacak. 

Bu maça dair oyuncu performanslarına bakacak olursak, çok kötü diyebileceğimiz oyuncu yoktu, bir iki vasatın üzerinde oyuncumuz olsada, genel olarak oyuncular çok iyiydiler ve iyi mücadele ettiler.

Ancak hakem triosu için aynı şeyi söylememiz mümkün değil. Maç içerisinde biri çok net olmak üzere iki penaltımızı vermediği gibi, bir dizi yanlış düdüklerde çaldı. 

Hakem saha içerisinde bu kötü performansı sergilerken VAR’da oturan DAVAR ne iş görüyordu orada anlamadım! Belliki bu davar kötü niyetliydi. 

Maçtan evvel Trabzonspor resmi Twitter hesabından, hakemleri kastederek , özellikle VAR’daki DAVAR’ı işaret ederek ENDİŞELİYİZ paylaşımı yaptı. 

Ve Trabzonspor yaptığı bu paylaşımla, maç içerisinde gördükki ne kadarda haklıymış! Az kalsın hakem hatasına kurban gidip turu verebilirdik. Çok şükür, oynadığımız oyunla buna müsade etmedik. 

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber