Yıllardan beridir ayrılıkçı bölücü terör örgütü PKK nın kahpece saldırıları sonucu binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.  

Bu terör örgütü Kürt kökenleri vatandaşlarımızı devlet kurmak vaadiyle kandırarak, kanmayanları tehdit ederek onların desteklerini almaya çalışmıştır. 

Oysaki geçen süreçte en büyük zulmü Kürt kökenli vatandaşlarımıza yapmışlardır. Evlerini yakmış yıkmış, çoluk çocuk demeden baskınlarla kurşuna dizmiş, yollarını kesmiş, soygunlar yapmıştır.  

Bölgelerini, devletin getirmeye çalıştığı çeşitli yol, hastane, hava alanı, okul ve sair sosyal alt yapı tesislerini engellemeye çalışmışlardır.    

Bu hainlikleri saymakla bitmeyen örgütün, bir de normal insan hak ve özgürlüklerinden faydalanarak anayasal zeminde kalacakları kabulü ile siyasi partiler kuruyorlar.  

Ne yazık ki siyasi zeminde asla kalmıyorlar ve partileri kapatılıyor veya kapanacağı kuşkuları olunca hemen yeni bir parti kuruyorlar ve kendilerini yeni bir kimlik altında millete sunuyorlar.  

Tıpkı bir virüs gibi. 

Bu kısa anlattıklarımı bu ülkede yaşayıp da bilmeyen birilerinin olduğunu sanmıyorum.  

Türk Silahlı kuvvetlerinin başarılı çalışmaları sayesinden yurdumuz sınırları içinde eylem yapamaz hale getirilmiş olan bu örgüt, bu defa sınırlarımızın dışında eksi 20-30 derecelerde karda kışta 2500-3000 rakımlı dağlarda vatan savunması yapan Mehmetçiğimize karşı haince saldırılar düzenleyerek dokuz askerimizi daha şehit etmişlerdir.  

Şehitlerimizin başta aileleri ve yakınları olmak üzere bundan üzüntü duyan tüm milletimize sabırlar ve metanet diliyorum. Allah mekânlarını cennet makamları ali eylesin. 

Asıl sorun şu ki, pkk terör örgütünün uzantısı olduğu bu kadar alenen bilinen meclisteki uzantıları ile iş birliği yapan diğer partilerde. Yahu çok bilinen bir hukuk kuralı vardır, zulme destek veya rıza zulümdür.  

Böyle bir hain örgütün uzantıları ile sırf yasallaşmış denilerek iş birliği yapılabilir mi? Varsın cehennemin dibine kadar yolları var gitsinler kime ne?  Bunlar mı sizi ayağa kaldıracak. 

Devletimizin kurum ve kuruluşları bu hainlere nasıl teslim edilir? 

Bir de kayyumluğu kaldıracağız diyorsunuz, adaylarının dağdan tespit edildiği alenen bilinen ve seçildikten sonra devletin imkânlarını dağdakilerin lehine kullanan bu belediye başkanlarını siz ne yapacaksınız onu söyleyin bakalım.  

Onlara aferin iyi yapıyorsunuz mu diyeceksiniz. 

Bazı televizyonlarda görüyorum şehit cenazelerinde muhalefet liderine hakaretler ediliyor bunu da iktidar yanlılar teşvik ederek buradan nemalanıyorlar mealinden sözler ediyorlar.  

Şu saçmalığa bakar mısınız?  Ulan siz bu söyleminizle asıl şehit cenazelerinden siyasi yarar sağlamaya çalışmıyor musunuz? Güya mağdur ediliyor muşsunuz numarası değil mi bunlar.  

Şehit cenazelerinde zılgıt yemek istemiyorsanız ben size söyleyeyim PKK sempatizanları ve onların siyasal uzantıları ile el ele kol kola gezmeyin.  

Bundan daha kolayı yok. Kusuru başkalarına yükleyerek bu yaptığınız kepazeliklerin üzerini örtemezsiniz.  

15.01.2024 M.Sadullah SAĞLAM

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber