Geçtiğimiz hafta sonu Ak Parti Genel Başkanvekili Sayın Numan Kurtulmuş “Vefa Buluşmaları” adı altındaki bir proğramla hem seçmenlerle hem de partinin kuruluşundan buyana emeği geçen Ak Partinin hangi kademesinde olursa olsun görev yapan katkıda bulnanlarla bir araya geldi.

Doğrusu Siyasi Partilerde şahıslar önemlidir. Bu kurumlarda olanların donanımları, yani biligileri, becerileri, tecrübeleri, yaşadıkları, ürettikleri çok önem arz etmektedir.

Bu konuda Sayın Kurtulmuş’un hiçbir eksiğini yok gibi. Her insanın bir eksiği vardır mutlaka. Ama Sayın Kurtulmuş bunu tecrübesiyle kapatıyor. Sayın Kurtulmu’u eskiden de tanırız birlikteliğimiz de oldu. Ak Parti davasına bağlı samimi, sadakatli bir kişi Numan Bey.

Ak Partinin diğer partiler gibi Cumhurbaşkanlığı adaylığında ne bu dönem ne de ilerki dönemlerde hiçbir sıkıntısı yoktur. Numan Bey herzaman bu göreve hazırdır. Ve işin de ehildir.

Trabzon da bulunduğu zaman içerisinde seçmen ve partilier arasında oluşturmuş olduğu heyecendan bunu söylemek mümkündür.

Numan Bey Toplantıda yapmış olduğu konuşmadan bazı başlıkları aktarmak istiyorum.

Karşısında çok kalabalık bir topluluğu gören Numan Bey, şöyle dedi,

2023’e çeyrek kala bu tablonun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. 2 günde Trabzoında yapmış olduğumuz 6 toplantı da Trabzon’un meselelerine vakıf olduk STK Başkanları sorunlarını dile getirdi birebir görüş alışverişinde bulunduk.

Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ”Kararlılıkla, cesaretle AK Parti'nin Türkiye’ye verdiği en önemli kazanımlardan birisi, vesayetleri tarihin çöp tenekesine atmış olması ve vesayet odaklarını milletin önünden silip bir kenara fırlatmış olmasıdır." dedi.

Bir siyasi hareket nereden geldiğini unutmadan nereye gideceğini hesap etmek ve o istikamette yürümek mecburiyetindedir. Ancak bu şekilde ideallerine ulaşır.

Ak Parti bir zihniyet Devrimini gerçekleştirmiştir. Bu vesayetler dönemi geride kalmıştır.

15 Temmmuz gecesi vesayetler döneminin kapanışına vurulan bir mühürdür.

Ak Parti “öz güveni” inşa etmiştir.

Ak Parti bir devlet partisi değil bir Millet Partisidir. Bundan da öte bir Dünya Partisidir.

Ak Parti Dünyanın neresinde olursa olsun Mazlum’a mağdur’a dinine, diline cinsiyetine bakmadan yardım etmektedir.

Ak Parti Dünyanın beşten büyük olduğunu tüm dünya ülkelerine ispatlamıştır.

Bu toplantıda Ak Parti İlk günkü heyecanını muhafaza ettiği görüldü. Hatta Trabzon için güven tazelediği söylenebilir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber