Önceki yazımda, Ermenistan maçından sonra yazmıştım! Takım milli ama ruhu ecnebi diye, aynı görüşüm halen devam ediyor. 

Çünkü alenen de görünüyor ve herkesin gördüğünü bende görüyorum, bu takım Türk milli takımı, bu takıma ruhuyla sahip çıkacak, yüreğini sahaya koyacak oyuncu ve hoca lazım diye.

Ülkemizde yüreğini ortaya koyacak o kadar çok oyuncu ve hoca varki! Bu kadar potansiyelli bir milli takımı, Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop gibi ligimize, ülkemize ve futbolumuza yabancı ikiliye emanet etmek çok acıdır ve yanlıştır. 

Türk hocalar da oynatırdı Milli Takımı böyle, hayır hayır bundan daha iyi oynatırdı emin olun. Şu oyun için mi yabancı hocamız var anlamadım. 

Şimdi size bir soru soracağım, ismini aşağıda yazdığım Türk oğlu Türk ve şu anda boşta olan hocalardan hangisi, Stefan Kuntz’tan daha kötü hoca ve hangisi bundan daha ruhsuz oynatır bu milli takımı? 

Abdullah Avcı
Aykut Kocaman
Erol Bulut
Fatih Terim
Yılmaz Vural 
Hikmet Karaman
İlhan Palut
İsmail Kartal
Mustafa Denizli
Ömer Erdoğan
Sergen Yalçın

Bu isimlerin hepside Stefan Kuntz’dan daha kötü oynatmaz, hatta daha iyi oynatır, takıma ruh kazandırır dediğinizi duyar gibiyim. Eee o zaman aklın yolu bir, daha ne ısrar ediyorlar bu hocada anlamak mümkün değil. 

Maça dair görüşüm ise, herkes izledi ve gördü ki, Hırvatlar o kadar rahat oynadı ki, ne zaman gol atmak istedilerse gelip attılar. Milli takımımızın maça iyi başlaması, pozisyonlar bulması, goller kaçırması bu gerçeği değiştirmedi, adamlar dilediği gibi oynadı ve istediklerini akıp gittiler. 

İstiklal marşını okuyamayan, o duyguyu yaşayamayan insanlarla olmaz bu iş, o ruhu bu tip oyuncularla yakalayamazsın ve sonuç hep hüsran olur. 

TFF başkanı açıklama yapıyor! "Dünya dördüncüsü olan, son turnuvada dünya üçüncüsü olan ve FIFA sıralamasında 7. olan bir takıma karşı kaybettik." yani kısaca diyorki! Yenilebilirmişiz ne var bu kadar eleştiriye. 

Kısaca evimizde o muhteşem taraftarın önünde, bu mübarek gecede, gruptaki rakibimizi misafir etmişken ona yenilmeden göndermeliydik. Adamlar o kadar rahat oynadılarki maçın ilk devresi Kovacic ile buldukları 2 golle maçıda alıp götürdüler.

Ben Bursa’da, bu muhteşem futbol şehrinde, bu muhteşem taraftara çok üzüldüm. İnsanın, şu trübünlerden bir 11 sahaya sürsek en azından canıyla, kanıyla mücadele eder belkide yenilmezdik diyesi geliyor.

Son olarak TFF yetkililerine sesleniyorum! Yol yakınken ısrar etmenin bir mantığı yok. Ülkemizin şu zor zamanlarında birde bu konuda üzüntüye sevk edilmesinede  ise hiç gerek yok. Yapılacak olan bellidir! Hemen yapın lütfen. 

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber