Trabzonspor kendi adına, Zıraat Türkiye Kupası (ZTK) müsabakası ilk maçında evinde Boluspor’u konuk etti.

Abdullah Avcı bu mücadeleyi bir fırsat maçı olarak değerlendirerek, as kadroda yer bulamayan oyunculara görev verdi, lig mücadelesinin devre arası ve ara transfer zamanı olması açısındanda, hoca adına önemli bir gösteri maçıydı bu, oyuncuları görme imkanı oldu.

Trabzonspor, Boluspor karşısında Adına yakışır bir baskı ve mücadele ortaya koyamadığı gibi, bir çok oyuncumuzunda yetersiz olduğu gözlendi, bunların başında Koita, Yunus Mallı ve İsmail Köybaşı geliyor, gönderilebilirler.

Serkan, Hüseyin, Berat ve Yusuf Sarı ise formsuz oldukları, yada maçı beğenmedikleri aşikardı, Ahmetcan, Murat Can ise daha çok çalışmaları gerekiyor, bu kadro içinde en arzulu Siopis ve kaleci Erce olarak göze çarptı.

Şampiyonluk mücadelesinde uzak ara lider olan Trabzonspor’un yedek oyuncuları böyle olmamalı, umarım yönetim ara transferse kaliteli oyuncular katarak bu kötü görüntüyü olumluya çevirir, yoksa uzun lig maratonunda çok zorlanırız.

Taraftarın bu maça beklenen ilgiyi göstermemesi, maça gelen taraftar kitlesininse uzun süre Şike ile alakalı maruz kaldığımız adaletsizliğe ve haksızlığa isyan eden tezahüratlar yapması dikkatlerden kaçmadı. 

Bu hak ve adalet arayışımız, Trabzonspor var oldukça hep sürecek, biz olmazsak bile bu mücadelemizi çocuklarımıza aktaracağız ve onlarada torunlarımıza aktarmalarını tavsiye edeceği, onlarda kendi çocuk ve torunlarına aktaracak ve ilelebet şikecilere bu büyük ayıplarını hatırlatıp, onları koruyup kollayanlarıda lanetle anacağız. 

Trabzonspor’da ikinci devreye Yusuf Sarı-Peres, Berat-Bakasetas değişikliği ile başladı hoca ve hemen meyvesini aldı, Peres Serkan’ı kaçırdı, Serkan Bakasetas’a aktardı topu ve Bakasetas Kosta’ya asist yaptı, çok şükür Koita bunu Trabzonspor’da ki resmi ilk golü olarak ağlara yolladı.

Serkan asan sakatlanarak yerini Dorukhan’a bıraktı, Dorukhan’ın da oyuna dahil olmasıyla Trabzonspor oyundaki üstünlüğünü iyice hissettirerek oyun kontrolünü eline aldı.

Oyun kontrolü Trabzonspor’da idi ama bol pozisyon, verkaçlar, sprintler, şutlar nebilim kornerler, frikikler falan izlemedik yani, kısaca Trabzonspor kasmadan bir müsabaka oynadı, bazı oyuncularımızlada ancak bu kadar olurdu zaten.

Kısaca;
Boluspor ile oynadığımız bu kupa mücadelesi, yağsız, tuzsuz yemek misali çok yavan geçti ama, hoca ve bazı oyuncular adına faydalı bir mücadele oldu. Sadece Trabzonspor 1-0’lık skorla turu geçmiş oldu hepsi bu.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber