Ülkedeki TV’lerde spor proğramlarına baktığımızda, bütün spor yorumcuları, bütün TV çalışanları konuştukları tüm konular ve planları hatta hayalleri Trabzonspor'u yakalamak, hatta al aşağı etmek üzerine kurgulanmış.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş veya Başakşehir lider iken böyle yorumlar, böyle niyet ve planlar yaptıklarını hiç göremedik, kimsede görememiştir.

Ülkenin tamamına, hatta yurt dışına Türki cumhuriyetlerede dahil yayın yapan, milletin kurumlarında böyle taraflı programlar olmamalı, yapılmamalı hatta yapılamazda, ama bizim ülkemiz farklı görüyorsunuz, yaptıkları her şeyi mübah sayan bir gürûhu izliyoruz spor alanında maalesef.

Trabzonspor’da bu ülkenin bir futbol kulübü ama, Trabzonspor’un başarısına resmen üzüldüklerini aleni belli ediyorlar utanmadan. Kardeşim, Trabzonspor’un başarılı oluşuna bu kadar çok üzülüyorsanız gider FBTV’de yada diğerlerinde yorum yapar, Ego’nuzu oralarda tatmin edersiniz, bu kimseyide ilgilendirmez.

Uzun zaman üstine Trabzonspor’un mağlup olduğu haftada, bahse konu bu şahısların gözlerindeki ışık ve mutluluğu apaçık gördük, fakat Gaziantep Fenerbahçe’yi, Sivasspor’da Galatasaray’ı yenince resmen, yada utanmasalar ülke genelinde yas ilan edecekler utanmazlar.

Trabzonspor’un şampiyon olması artık mecburidir, olacakta inşallah, şahsen bundan böyle sadece Trabzonspor taraftarı değilim, tüm adil ve mertçe mücadele eden, emeğinin hakkını arayan, kendi başarısı ve camiasının mutluluğundan başka hesaplar yapmayan bütün Anadolu takımlarının taraftarıyım.

Trabzonspor’un taraftarı ve camiasıyla hatta top yekün bütün dinamiklerinin desteğiyle, karşımızda olan bu kötü niyetlilerin düzenine baş kaldıran, rant ve çıkar amaçlı mücadele eden bu güruhun tekerine çomak sokan Trabzonspor’un, artık bu haram sistemi dağıtması tek gerçek olacaktır ve eskide olduğu gibi, sportif başarılarımızla dağıtacaktırda, bunun zamanı geldide geçti bile. 

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber