banner240
banner237
banner238

Zihin, insana bilgi edinme imkanı sağlayan bir araçtır. Zihnin kendine özgü bir hakikati de vardır. Tıpkı her bedende ebedi özün var olduğunun hakikati gibi. Kararlar zihin aracılığıyla verilir ama karar veren zihin değildir. Karar veren, insan bedeninin içinde bulunan ebedi öz varlıktır. İnsan özünden uzaklaşıp kim olduğunu unutunca karar veremez hale gelir.

Yalnızca koşulsuz sevgi sayesinde zihin verimli ve yaratıcı hale gelir. Verimli, yaratıcı ve etkin zihin de insanlık için çalışmaya ve fedakarca eylemlerde bulunmaya başlar. Böylece zihnin ötesine geçilebilir.

Dünya Değişim Akademisi’nde bilimsel tekniklerle uygulanan ‘’Zihni Aşma Sanatı’’ Değişim Programı ile zihnin bütün kapasitesi kullanılabilir ve rahatsız edici zihinsel içerikler buharlaşarak zihnin ötesine geçilebilir. Zihin yavaşlar ve dengeli hale gelir. Beynin sağ ve sol yarı küreleri eşit şekilde çalışmaya başlar. Yaratıcı düşünceler sayesinde sorunlar da çözülmeye başlar ve içsel, dışlar çatışmalar sona erer.

‘’Zihni Aşma Sanatı Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada “zihin” ile ilgili derin,  kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Değişim Sanatı sayesinde zihin canlanır ve yaratıcı çözümler ortaya çıkar. Negatif düşünceler pozitif düşüncelere dönüşür. Yeni bir bakış açısı kazanılır ve hayata bambaşka gözle bakmaya başlarsınız. Değişim Teknikleri ile olumsuz anılar ve bu anıların  yarattığı olumsuz duygular silinmeye başlar. Böylece olumsuz etkilerden kurtulmuş olur ve mutluluğu yakalarsınız.

Mutlu değişimler…

Neval Kütük

Değişim Uzmanı

Dünya Değişim Akademisi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ercüment 3 yıl önce

Zihni aşma programı bilimsel olarak çok güzel ele alınmış.Teşekkürler..

Avatar
Sema İslim 3 yıl önce

Harika çalışmalar..ben de katılıyorum

Avatar
Berkay 2 yıl önce

çok başarılı...

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber