banner240
banner237
banner238

            * ZİYONİST CANİLER Tüm katliamlarına devam ederken, Müslüman ülke yöneticilerinden İzrail'e tek bir, en küçük, çok çok küçük de olsa bir müeyyide uygulayacağını açıklayan duydunuz mu? Sadece telefon görüşmesi, birbirlerini arar, harekete geçelim der gibi, tabanlarının gazını alma, zaman kazanma ve "Eh ne yapsın bizim ki, uğraşıyor ama diğer Müslüman ülkeler harekete geçmiyor" algısı ile zevahiri kurtarma. Hepsi kendi ülkesinde bunu yapıyor! 

          *Şüphesiz tek istisna İran. Yıllardır Hamas'a silah veriyor ve ziyonist izrail ile tüm ticari, iktisadi, siyasi, içtimai, askeri ve diplomatik ilişkileri yıllardır kesmiş, ZİYONİSTLERİN ELÇİLİĞİ BULUNMAYAN tek müslüman ülke. Ama Şİİ!!! 

           * HİÇ OLMAZSA ŞUNU YAPAMAZ MIYIZ? Ziyonistler ülkemize vizesiz, biz ise vize ile ziyonistlere girebiliyoruz. Filistinliler ise vize alarak ülkemize geliyor! Canileri de Filistinliler gibi vizeye tabi tutamaz mıyız? En basit bunu yapamaz mıyız ? 

          *FİLİSTİN İÇİN "KAHROLSUN AMERİKAN EMPERYALİZMİ" 

           FİLİSTİN'DE YILLARDIR YAŞANAN İŞGAL VE MEZALİMİN BAŞ SORUMLUSU; ABD YÖNETİMLERİ VE AMERİKAN DERİN GÜÇLERİDİR. Onun için bizim muhatabımız ve düşmanımız, ziyonist terör şebekesinden ziyade, ABD YÖNETİMLERİDİR. Onun için kahrolsun izrail'den çok çok daha fazla, KAHROLSUN ABD DEMELİYİZ. ÇÜNKÜ ABD varsa, ziyonist terör örgütü vardır. 

           * İsrail Kanal 12 tv. diyor ki : "45 kmkarelik Gazze'ye binlerce İran bedr-3 füzesi nasıl sokuldu? K. Süleymani MOSSAD'ı nasıl geçti? Netanyahu hesap vermeli." Cevap verin bakalım İran düşmanları.  45 Km karelik  Filistin'e binlerce İran bedr 3 füzesi nasıl girdi.? O kadar füzeyi filistin nerden buldu? Rabbim attığını bomba etsin, İran. Ümmetin onurunu şerefini sadece sen düşündün, rabbim razı olsun. Bu savaş belki kazanılamaz, onu rabbim bilir, ama zillet içinde yaşayacağına izzet içinde şehit olmayı nasip et Ya Rab. 

               * TERÖR ŞEBEKESİNİN ANKARA ELÇİSİ, çukur, lağım ziyonist cani  TERÖR ŞEBEKESİ İZRAEL'İN ANKARA ELÇİSİ "HAMAS'A TERÖRİST" DEDİ. Bu lağım faresi  derhal kovulmalıdır. 

               * ALÇAK,ÇUKUR ZİYONİST LANETLİLER: HAMAS TERÖRİST ÖYLE Mİ? 70 YILDIR İŞGAL, KATLİAM, SOYKIRIM VE HER TÜRLÜ MEZALİM, SONRA BUNA CEVAP VERMEYE, KENDİNİ SAVUNMAYA ÇALIŞAN HAMAS TERÖRİST ÖYLE Mİ? NE KADAR DA ADİSİNİZ? Sizi hiçbir canlı türüne benzetemiyor, ADINIZI KOYAMIYORUZ! YILAN,  ÇİYAN BİLE SİZE AZ, BU HAYVANCIKLARA HAKARET OLUR.  

           * Kudüs yanıyor, Mescid-i Aksa feryad ediyor. İçeride kıstırılmış binlerce kardeşimiz imdat diyor.  Bütün peygamberlerin Harim-i İsmeti hayasızca çiğneniyor.  

İnsanlığın bütün mukaddesatı ayaklar altına alınıyor. Mescid-i Aksa’nın imamı hoparlörden bütün Müslümanları ve bütün insanlığı yardıma çağırıyor. Ama bütün insanlık suskun. Bizi ve bütün insanlığı bu acziyetten halas eyle Allah’ım. M. Görmez 

          * 70 YILDIR KINIYORUZ!!! 70 Yıldan beri ziyonist lanetli canileri kınıyoruz. Yahu tek bir müeyyide uygulayalım. TEK BİR KÜÇÜCÜK MÜEYYİDE! İŞİN ACI TARAFI İSE; Aynı mezalim D. TÜRKİSTAN'DA VAR İKEN, SOYDAŞ VE DİNDAŞ BİR MİLLET TOPYEKÜN YOK EDİLİRKEN, EN KÜÇÜK BİR KINAMA DAHİ YAPMAMAMIZ, YAPAMAMIZ! BU DA BÜYÜK BİR ÇİFTE SITANDARTIMIZ! Yahu kınamayı; yerle yeksan,  paramparça olmuş, öldürülmüş Suriye hükümeti bile yapıyor! 

                  *ZİYONİZME , KATİL, CANİ, HAYDUT LANETLİLERE ÇÖZÜM BU. Öncelikle Türkiye, İran, Pakistan, Suud, Mısır ve devamında tüm Türk ve Müslüman alemi birlikteliği, ardından tüm mazlum, emperyalizm ve ziyonisme karşı ülkelerle işbirliği. 

              * ZİYONİST CANİLERE KINAMA TESİR ETMEZ, ETMİYOR! 

                   70 Yıldır kınıyor, sadece gaz alıyoruz! Elbette kınanacak, ama KANSER URU KINAMAKLA TEDAVİ OLMUYOR! Artık adım atılmalı. Devletin atabileceği adımlar var.  Milletin atabileceği adımlar var. D. Türkistan'daki mezalim için de aynı. Ama ziyonist canilerin etrafında direnebilecek tek bir güç bırakılmadı. BOP SAYESİNDE!!! 

                * ZİYONİST BARBARLIĞA PIROTESTO: 8 Mayıs Saat 4.20 ve ziyonist izrail elçiliği önünde pırotesto var. Ne yazık ve ne acıdır ki, tüm kanallara bakmaya çalıştım, SADECE KUDÜS TV. canlı veriyor!!! 

            * DÜNYA KUDÜS GÜNÜ: Ramazan'ın son Cuma günü "DÜNYA KUDÜS GÜNÜ" 

              Bugün vesilesiyle Filistinli kardeşlerimizin haklı mücadelesinin yanında olduğumuzu ve DİRENİŞE BÜTÜN VARLIĞIMIZLA DESTEK VERDİĞİMİZİ BİR KEZ DAHA VURGULUYORUZ. YAŞASIN FİLİSTİN DİRENİŞİ! YAŞASIN KÜRESEL İNTİFADA! 

KAHROLSUN VAHŞİ EMPERYALİZM! KAHROLSUN KANSER URU VE KORONA VİRÜSÜ BARBAR ZİYONİZM ve azmettiricisi ABD yönetimleri! 

               * Bayram namazında Filistin duaya dahil oldu. Güzel, çok çok güzel. 

                  Ya D.Türkistan!? Filistin'den farksız, hatta daha şiddetli bir yok etme uygulamasıyla karşı karşıya. Duada bile çifte sıtandardımız devam ediyor! 

              *KONUŞMAK VE KINAMAKSA EĞER, EN ALASINI, EN SERT VE ANLAMLISINI MADURO YAPTI. HEM DE ABD'NİN YILLARDIR AMBARGOSU, KARIŞTIRMASI, SIKIŞTIRMASI, İÇERDEN VURDURMASI İLE, FAKİR VE ÇÖKMÜŞ HALİYLE, HEM DE MÜSLÜMAN OLMAYAN BİR LİDER. TEBRİKLER MADURO. YİĞİT HUGO CHAVEZ'E İHANET ETMEDİN, YOLUNDAN GİDİYORSUN. 

                 *ZİYONİSTLERE VİZE YOK, BİZE VAR! Ziyonist İzrailliler bizim ülkemize vizesiz, biz ise, Kudüs dahil, işgal edilmiş topraklara vize ile gidebiliyoruz. Bunu da mı düzeltemiyoruz!? 

                    *ZİYONİST KATLİAMLARI NEDEN HEP BELLİ KESİM KINIYOR? Kınama, pırotesto mitinglerine bakıyorum, hep aynı kesim! DİĞER KESİMLERİMİZ NEDEN YOK? NEDEN ONLAR TEK BİR MİTİNG DÜZENLEMİYOR? FİLİSTİN VE D. TÜRKİSTAN İÇİN!!! 

                 *NE KADAR ONUR KIRICI!!! Ziyonist caniler benim ülkeme vizesiz gelecek, ben ise, onların ülkesine değil, işgal ettikleri benim topraklarıma vize ile gideceğim!!! 

FECAAT!! 

                    * Ziyonist işgalçi terör şebekesine, uçuşları da mı durduramıyoruz? 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber