Müslüman Alemin Kalbine saplanmış “zehirli hançer,” kanser uru, zehirli kobra yılanı ve akrep ziyonist lanetli canilerin,

              Uluslararası hiçbir yasayı, hukuku, savaş kanununu  tanımadan, yasak olan fosfor bombasını da kullanarak, suyu, elektiriği, d. gazı da keserek, çocuk, yaşlı, kadın, ibadethane, okul, hastahane ve hasta demeden katliam ve soykırım yapmaları yanında,

               Beyanatlarıyla kendilerini, ne olduklarını, zoolog ve biyologlarca henüz teşhis edilemeyen ne tür bir canlı türü olduklarını, neden “LANETLENDİKLERİNİ,“ tarihteki, 75 yıldır ve halen uygulamaları ve kendi beyanları ile kendileri ortaya koyuyor, hiçbir tereddüde mahal bırakmadan kendilerini tarif ediyorlar.

               Bu insan dışı yaratıkların, basından derlediğimiz, kendilerini ortaya koyan, kendilerinden başkalarına bakışlarını ve niyetlerini açıkça sergileyen beyanatlarına bakalım:

               *ZİYONİST VAMPİR İZRAİLİN BM BÜYÜKELÇİSİ GİLAD ERDAN'IN BEYANATI:

                   İzrail'in BM Büyükelçisi Gilad Erdan ve heyeti, BM Güvenlik Konseyi toplantısında "Bir Daha Asla" mesajını taşıyan sarı Davut Yıldızı taktı.

                  Erdan, "Auschwitz'de Yahudi bebekler yakıldığında dünya sessizdi ve bugün Be'eri'de ve güneydeki kasabalarda Yahudi bebekler Nazi Hamas tarafından yakıldı ve dünya yeniden sessizliğe büründü." dedi.

                 İran'ı Nazi rejimine benzeten Büyükelçi, "Ancak Hamas'ın lideri İsmail Haniye, Adolf Hitler değil. Führer değil. Dünyayı yönetmek isteyen bu ölüm tarikatının lideri değil. Bu rolü İran'ın dini lideri oynuyor.

                  Kana susamış Ayetullah Hamaney. Hitler'in Üçüncü Reich'ı kıtalara yayılan bin yıllık bir imparatorluk yaratmak istiyordu, tıpkı Hamaney'in bölgeyi ve ötesini kapsayan radikal Şii hegemonyasını tasavvur ettiği gibi.

                 Ayetullah rejimi zamanımızın Nazi rejimidir ve ordusu Hamas'ı da içermektedir.

                 Filistin İslami Cihadı, Hizbullah, Husiler, Devrim Muhafızları ve diğer cihatçılar 'Sieg Heil!' diye bağırmak yerine bu radikal Nazi İslamcılar şöyle bağırıyorlar: "İsrail'e ölüm! Amerika'ya ölüm! İngiltere'ye ölüm!'" ifadelerini kullandı.

                 *İZRAİLİN ESKİ İTALYAN BÜYÜKELÇİSİ EYDAR: ”İsraillilerin diyalogla ilgilenmediğini, Gazze'nin tamamen yok edilmesini istediğini, bir Yahudi'yi tehdit eden herkesin ölmesi gerektiğini” söyledi.

                  *İZRAİL’DE LİKUD PARTİSİ ESKİ MİLLETVEKİLİ MOSE FEİGLİN:

                  "Gazze'yi hemen yok edin! Orayı Dresden ve Hiroşima gibi yıkmalıyız."

                  "Taş üstünde taş bırakmayın! Tamamen yakmamız lazım, artık umut yok!"

                  "ABD nükleer bomba atmış ve 1 milyon askerin hayatı kurtulmuştu."

                *İZRAİL MERKEZLİ KANAL 14 TELEVİZYONU İ.NET SİTESİNE

           “İsrail'in Filistin'deki katliam saldırılarında öldürdüğü Filistinlilerin sayısını gösteren katliam sayacı yerleştirdi. Site, ölen bebekleri de terörist olarak nitelendirdi.”

                  *ZİYONİST BİR YERLEŞİMCİNİN BEYANATI: Gazze’deki katliamlar başlamadan önce Eylül ayında İzrail’de ABD’li bir Hıristiyan vaizine hakaretler edip, tehditler savurup,” Benim için tanrısal olan şey, seni öldürmek” dedi.

                  *İZRAİL DIŞİŞLERİ BAKANI ELİ COHEN:  Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda alınan kararla 120 ülkenin Gazze'de acil, kalıcı ve sürekli bir insani ateşkes çağrısında bulunmasıyla ilgili olarak "alçakça çağrı" ithamında bulundu.

               *İZRAİLLİ HAHAM MEİR MAZUZ: “İnsanlarla uğraşıyor olsaydık, Gazze’ye insani yardım gönderirdik ama ‘HAYVANLARLA’ uğraşıyoruz, ne yapalım?” dedi.

                  *ESKİ İZRAİL BM DAİMİ TEMSİLCİSİ DAN GİLLERMAN: Dünyanın Filistin halkı için duyduğu endişenin kendisini şaşırttığını belirterek, Filistin halkını, "korkunç, insanlık dışı hayvanlar" olarak niteledi.

                    *İZRAİL DIŞİŞLERİ BAKANI ELİ COHEN:  BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüşmesini iptal ettiğini duyurarak; "7 Ekim'den sonra dengeli bir yaklaşıma yer kalmadığını ve Hamas'ın yeryüzünden silinmesi gerektiğini" söyledi.

               *İZRAİL’DEN İRAN’A TEHDİT: Sizi de yeryüzünden sileriz.İsrail Ekonomi Bakanı Nir Barkat, Hamas'a destek olmaları halinde İran ve Hizbullah'ın da bedel ödeyeceğini söyleyerek, "Eğer İsrail'e saldırdıklarını anlarsak sadece misilleme yapmayız, yılanın başını keseriz." dedi.

                    *İZRAİLLİ VEKİL: “GAZZE’DE MASUM İNSAN YOK.”

                   İsrailli vekil Fogel, Gazze'de yaşanan katliamlara yönelik yaptığı açıklamada, "Benim bakış açıma göre Gazze'de masum yoktur." dedi. Fogel, geçen sene de "Bir İsrailli anne ağlayacağına bin Filistinli anne ağlasın." ifadesini kullanmıştı          

                 *İZRAİLLİ TERÖR DEVLETİ’NİN SAVUNMA BAKANI Y. GALLANT:  "insansı hayvanlarla savaştıklarını" söyledi.

                  *İZRAİL’İN IRKÇILIĞIYLA BİLİNE ESKİ ADALET BAKANI AYELET: “İzrail dünyanın en ahlaklı ordusudur, izrail ordusu canavarlarla savaşıyor” dedi.

                      *İZRAİL ASILLI FRANSIZ YAZAR DAVİD ANTONELLİ: “Açıkçası 2 milyon Gazzeli hiç umurumda değil. Benim için ası önemli olan 1300 İzraillinin intikamıdır. Gazze’yi geri alacağız, Gazze İzrail toprağıdır. İnsan hakları gibi konulardan endişemiz olmamalıdır.” Dedi.

                     *İZRAİLLİ ŞARKICI EYAL GOLAN: “Gazze yok edilmeli. Tek bir insan bile kalmamalı. En basitinden bunlar hayvan” dedi.

                      *İZRAİLLİ ASKERLER: “Umarım daha çok çocuk öldürürüz. Gördüğüm her Filistinliyi öldürürüm.”

                      *ABD’Lİ SENATÖR LİNDSEY GARAHAM: Muhabirin “Sivil kayıplar konusunda duracağınız bir eşik var mı? Sorusuna  YOK cevabını verdi.

                       *İZRAİLLİ ZİYONİST YAHUDİ KADIN: “Ürdün nehrinden Ortadoğu’ya kadar her yer bizim. Gazze’de sivil yok, hepsini öldüreceğiz, tüm hastahaneleri bombalayacaklarını ve ziyonistlerin dünyanın merkezinde olacağını” söyledi.

                      *ZİYONİST BAKAN ELİYAHU:  "Kuzey Gazze her zamankinden daha güzel. Her şeyi havaya uçurun ve dümdüz edin, harika. İşimiz bittikten sonra Gazze topraklarını savaşan askerlere ve Gush Katif'te yaşayan yerleşimcilere tahsis ediyoruzdedi.

                   *BLİNKEN ZİYONİST İZRAİL’İ ZİYARETTE: “Ben buraya YAHUDİ olarak geldim.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber