banner240
banner237
banner238

Hayatı ertelemeden yaşamaya hazır mısınız?

Eylül ayına Mars Neptün karşıtlığını 1-5 Eylül tarihleri arasında yaşayarak başlayacağız. Bağışıklık sistemimiz zayıflayacağından çok kolay hastalanabilir, enfeksiyonlara karşı çok savunmasız kalabiliriz. Yaptığımız işlerde odaklanmamız güçleşebilir. Kafa karışıklığı yaratacağı için kazalara da açık olabiliriz. Bu dönem ameliyat yapılması önerilmez. İlaç ve alkol zehirlenmelerine karşıda dikkatli olmalıyız.

07 Eylül 2021 14°38′ saat 03:51°’de yaşanacak olan yeni ay yeni düzen, sürpriz yenilikler ve yeni başlangıçlar vadediyor. Yeni ay Boğa burcundaki Uranüs’ten, Terazi burcundaki Venüs’ten, Kova’daki Jüpiter’den aldığı üçgen açılarla iyileştirici koşulları da beraberinde getiriyor. İlişkilerimizde ve iş hayatında büyümemize ve dönüşmemize yarayacaktır. Yeni ay  işyerinde yenilikler, yeni çalışma arkadaşları, iş koşullarında değişiklikler ve sağlık alanında yenilik veya iyileşme yaşayabileceğimiz dönemi işaret ediyor. Başak burcunda yaşanacak olan yeni ay başak burcunun doğası gereği değişken durumlara da açık olacağımızı gösteriyor. Eski alışkanlıklarımızın yerine yeni alışkanlıklarla bu yeni ayı daha verimli hale getirebiliriz. Tarım ve spor alanında yeni düzenlemeler, hayvan barınakları ve hayvanlarla ilgili konularda yeni düzenlemelerde yaşanabilir. Kendinize yeni can dostu da edinebilirsiniz. Beslenme düzeninizde değişiklik yapabilir, diyete de başlayabilirsiniz. Kendi yaşamımızla ilgili kararlarımızı en ince ayrıntısına kadar düşünerek hayatımızda yeni bir dönem başlatabiliriz. Yeni bir projeye başlayabilir, hızlı ve değişen koşullara kolaylıkla ayak uydurabilirsiniz. Maddi konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mars gezegeni de 15 Eylül’e kadar başak burcunda olacağından günlük işlerimizde veya iş hayatında daha aktif olabiliriz. Umutlarınıza ve isteklerinize hırsla odaklanabilir, kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. 10 Eylül’de Venüs baştan çıkarıcı Akrep burcuna girişiyle yoğun duygular hissedeceğimiz için tutkulu, kıskanç ve takıntılı tavırlar takınabiliriz. Venüs’ün Akrep burcu geçişiyle keyfi şeyler için para harcayabiliriz. 15 Eylül’de Mars Terazi geçişiyle maddi yönden daha aktif bir dönemi bize başlatacaktır. Aşk ve para konularında dönüştürücü etkilerde mevcuttur. Ortaklarınız ve partnerinizle anlaşmanız bu dönem kolay olmayabilir. Sanatçılar, politikacılar için zorlayıcı olacağı için skandal haberler veya kayıplarda bu dönem duyabiliriz. Hak, hukuk, adalet için çabalamamız gerekebilir.

21 Eylül 2021 28°13′ Balık Dolunayı saat 02:54 yaşanacaktır. Balık burcunun son derecelerinde olacağından bir konu hakkında sonlanma enerjisini de aktif edebilir. Değişken bir burçta olacağı için yaşayacağımız olaylarda değişken durumlarla karşılaşabiliriz. Dengemizi kaybetmeden aklımızla hareket etmeliyiz. Ruhsal anlamda şifalanabilir, terapi almak isteyebiliriz. Mistik konulara ilgimiz artabilir.  Rüyalarımız bu dönem anlamlı olabilir. İçimizden geldiği gibi davranarak, inzivaya çekilmek isteyebiliriz. Fedakârlık yaparken abartmamaya kurban durumuna düşmemeye dikkat etmemiz gerekiyor. Bolluk ve bereketi de beraberinde getireceği için her konuda bize rahat enerjiler içinde olduğumuzu hissettirebilir. Bu dolunay etkileri 6 Ekime kadar devam edecektir.

22 Eylülde Güneş Terazi burcuna geçişiyle güz ekinoksunu başlatıyor. Maddi yönden ve ilişkilerimizle ilgili konularda iyileşmeler görülebilir. Bağımsız olmak isteyebilir, kişisel güzelliğimizle daha çok ilgilenebiliriz. İkili ilişkilerimizi daha çok önemseriz. Mutluluğumuz için ne gerekiyorsa yaparız. Estetik ve güzellik konularında daha cesur davranabiliriz. Güneş Terazi burcundayken çekici, şık ve etkileyici olup tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Ortaklıklarımızda ve davalarımızda değişken durumlar yaşayabiliriz.  23 Eylül’de Venüs ile Uranüs karşı karşıya geleceğinden ilişkilerimizde belirsizlik ve sürpriz durumlarla karşılaşabiliriz.

27 Eylülde Merkür gerilemesi Terazi burcunda başlıyor. Merkür gerilemesi Terazi burcunda olacağından maddi yönden aksaklıklar, gecikmeler, yavaşlamalar yaşatabilir. İkili ilişkilerimizde ise karışıklık yaratacağından birbirimizi anlamakta zorluk çekebilir, yanlış anlaşılmalar yaşayabiliriz.  Ex aşklarımızla irtibata geçmek isteyebiliriz. Hayatımızla ilgili alacağımız kararları ve atacağımız adımları, elektronik ev eşyaları, cep telefonu, bilgisayar, araba, gibi satın almak istediklerimizi ve davalarımızı Merkür retrosu bitene kadar ertelememiz gerekiyor. Merkür retrosu 19 Ekime kadar gerileyecektir. Bu dönemi biraz sakin kalıp, içimize yönelebilirsek ve sözcüklerimizi dikkatli seçersek daha kolay atlatabiliriz.

Herkesin haritası parmak izi gibidir. Sizde hayatınızda neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız bana Astrolog Dervişe Cihaner instagram sayfasından ulaşabilirsiniz.

Hepinize huzurlu, sağlıklı günler dilerim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber