banner240
banner237
banner238

Gönlünde sonbaharın hüznünü taşıyan birine, ilkbaharın güzelliğini anlatamazsın.

Bahar Ayından Herkese Merhaba,

Nisan ayı duygusal uyumun, huzurun, güzel sürprizlerin ve finansal yükselişin ayı olacak. 4 Nisan’da Merkür’ün Koç burcuna girişiyle başlıyoruz. Bu dönem düşünce tarzımızda daha inatçı ve aklımıza geleni düşünmeden söyleyebilir, daha dürüst, dobra söylemlerde bulunabiliriz. Zihnimiz hızlı çalışır, hızlı düşünür ve orijinal fikirler üretebiliriz. Ticaret alanında yapacağınız işlerde hızlı karar verebileceğimizden hatalara düşmemek için dikkatli davranmamız gerekiyor. 9 Nisan’da Mars Neptün karesiyle Covit-19 salgınında artış yaşayabiliriz. Bağışıklık sistemimiz zayıflar, enerjimizde düşüklük hissedebilir, vücudumuz enfeksiyonlara karşı savunmasız kalabilir. Bu açı bizde kafa karışıklığı yaratabileceği gibi motivasyonumuzun da düşmesine neden olur. 11-12-13 Nisan’da Venüs Plüton karesi yaşanacak. İlişkilerde takıntılı durumlar, kendimizi sevilmeye layık görememe ve gücümüzü paramızı kullanarak göstermemize neden olacaktır. İlişkilerde kriz olarakta kendini gösterebilir. Kadınlara taciz ve tecavüz vakaları artabilir.

12 Nisan’da Koç burcunun 22°’de bir yeni ay gerçekleşecek. Kararsızlık yaşadığımız ve adım atmaya korktuğumuz tüm konularda daha cesur adımlar atmamızı sağlayacak. Kendi isteklerimizi önemsediğimiz ve hayatımız ve işimiz için yeni başlangıçlar yaşayacağımız bir yeni ay olacaktır. Hedeflerinize odaklanırsanız, başarılı olursunuz.

14 Nisan’da Venüs, Boğa burcuna geçecek. Venüs Boğa burcunda tüm ihtişamıyla bizleri aşka davet ediyor.  Venüs’ün Boğa burcu geçişinde tutkulu aşkların, uzun vadeli ilişkilerin zamanıdır. Aşk ve para alanlarında güvenlik, istikrar ve güzel kazanımlar bizlere getirir. İşlerimiz ve ilişkilerimiz için sağlam adımlar atmamızı sağlar. Tutkular ön planda olur. Huzurlu ve sadık ilişkilere doğru çekiliriz. İlişkilerde inatçılık, kıskançlık ve zevke düşkünlükte görülebilir. Topraklarımızın daha verimli zamanlarıdır. Kendi zevklerimiz için daha çok harcama yapmamızı sağlar. Estetik yaptırabilir, kişisel bakımımızla daha çok ilgilenebilir, kendimizi şımartmak isteyebiliriz. İçinde bulunduğumuz her alanı konforlu hale getirmek isteriz.

16-17 Nisan’da Güneş Plüton karesi yaşanacaktır. Otorite ile gücün karşı karşıya gelmesini tetikleyecektir. Otoriterinin gücünü kabul ettirebilmesi için insanlara baskı uygulamasına şahit olabiliriz. 18 Nisan’da Merkür Plüton karesi ise; Tabulaşmış fikirlerimizi savunabilir, geçmişten sakladığımız tüm düşünceleri sert bir dil ile haykırabiliriz. Bir dedektif edasıyla saklanan gerçeklerin ortaya çıkması için uğraşabiliriz.

19 Nisan’da Merkür ve Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle üzerimize bir rehavet çökebilir. Hareket etmek istemeyebiliriz. Rahatımıza düşkün olacağımızdan, tembellik yapmak isteyebiliriz. Aşkı doyasıya yaşamak istediğimiz ve tenselliğin daha çok ön plana çıktığı dönemlerdir. Para konularında daha istikrarlı adımlar atmamızı ve yeteneklerimizle gelirlerimizi artırmaya çalışırız. Müzik, şiir ve sanatsal konular ilgi odağınız olabilir. Amaçlarınızı elde etmek için kararlılıkla harekete geçebilir, sakin ve düşünerek adım atmayı isteriz. Emlak, toprak alım satımı gibi konular bu dönem daha önem kazanır. Yapacağımız işlerde iyi konsantre olacağımızdan, yeni fikirler üretebiliriz. Yemeye ve içmeye daha düşkün olacağımızdan bu dönem kilo alımımız daha kolaylaşabilir. O yüzden daha dikkatli olmamız gerekiyor. Daha pratik, daha azimli ve gerçekçi adımlar atacağımız dönemlerdir.

22-23 Nisan’da Venüs Uranüs kavuşumu yaşanacaktır. İlişkilerde para piyasalarında ani olaylara açık bir durumdur. Bu kavuşum size sürpriz bir aşk getirebileceği gibi sürpriz para kazanımları da getirebilir. Bu kavuşumda gelecek olan kişi farklı sıra dışı sizi heyecanlandıran biri olabilir. Bu kavuşum ilişkilerde ani birleşme yaşatacağı gibi, ani ayrılık ve ani boşanma etkisi de getirebilir.

23 Nisan’da Mars Yengeç̧ burcuna geçecek. Bu geçişle kendimizi daha çok yıpratabiliriz. Bizde duygusal dengesizlik yaşatabilir. Çevremizdeki insanların bizi anlamadığını düşünüp, umutsuzluğa kapılabiliriz. Kendimizi her tür değişime kapatabiliriz. Yersiz sinirlenebilir ve içimizden öfkelenebiliriz. Sevdiğimiz insanlardan beklediğimiz ilgiyi ve sevgiyi istediğimiz gibi hissedemeyeceğimizden, bizde aynı şekilde karşılık verebiliriz. Yuvanızın güvenliğine ve evinizdeki duygusal iniş çıkışlara dikkat etmeniz gerekiyor. Annelerinizle olan ilişkilerinizde gerilim hissedebilirsiniz. O yüzden kırıcı olmadan davranmanızı öneririm. Midemiz hassas olacağından mide şikâyetlerinden ve mide ameliyatlarının en yoğun olduğu dönemdir. Hırsızlıkların yaşandığı ve evde yaşanacak olan yangınların dönemdir. Bu dönem taşınmak ön planda olabilir.

25 Nisan’da Merkür ve Venüs Satürn ile kare açı yaşanacaktır. Bu açı zıtlaşmalar, çelişkiler yaşatacağı gibi, düşüncelerimizde endişeli hissetmemizi ve kendimizi ifade etmekte zorlanabileceğimizi gösterir.

27 Nisan’da Akrep burcunda 7° bir Dolunay gerçekleşiyor. Hayatımızda netlik gereken konularda daha belirgin adımlar atacağımız dönemlerdir. Daha duygusal olabilir, bizden gizlenen her şeyin açığa çıkması için adımlar atabiliriz. Hayatınızın hangi alanında neleri değiştirmek ve yenilenmek istiyorsanız o konulara daha çok çaba gösterebilirsiniz. Bu dönem cinsellik daha aktif hal alabilir. Borçlar, krediler ve vergi konularında yeni başlangıçlar yaşayabileceğimiz bir dönemdir. İlişkilerde yüzleşmeler yaşanabilir.

27 Nisan’da Plüton Oğlak burcunda geri hareketi deneyimleyeceğiz. Bu gerileme 6 Ekim’e kadar sürecektir. Bu gerilemeyle beraber içimizde bastırdığımız öfkemizin açığa çıkarmak isteyebiliriz. Eski düzenimizi sürdürmek isteyebilir, yeni düzene karşı direnebiliriz. Gizli düşmanlıklara karşı dikkat etmemiz gerekiyor. Güç savaşlarını kariyer hayatımızda yaşayacağımız dönemdir. Her şeyi yakıp yıkmayı göze alacağımızdan söylemlerimize ve hareketlerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Daha hırslı ve intikam duygumuzun yoğun olduğu dönemlerdir. Bu dönem güvensiz hissedeceğimizden herkese karşı şüphe ile yaklaşabilir, kişileri kontrol etmek isteyebiliriz. Gizli saklı olayların ortaya çıktığı dönemi de bize işaret eder. Kendi içimizde sakladığımız ve yüzleşmeye korktuğumuz, ertelediğimiz, görmezden geldiğimiz her konuyu bu gerilemeyle önümüze getirmeye ve içselleştirdiğimiz her ne var ise o konuda büyük değişim ve dönüşüm yaşatacak bir farkındalık yaşamamızı sağlayacak.  Ekonomik olarak çok fazla borca girmememiz ve temkinli olmamız gereken bir dönemdir. Siyasi partiler arasında bölünme ve ayrılıklar yaşanabilir. Toplumsal olarak finans alanlarında krizler yaşanabilir. Güce ve otoriteye karşı direnme ve düşmanca davranışlar görülebilir.

29-30 Nisan’da Güneş Uranüs kavuşumu yaşanacak. Bu kavuşumla mevcut durumun değişebileceğini,  özgürlüğümüz için otorite ile karşı karşıya gelebileceğimizi gösteriyor. Ani olayları tetikleyeceği için düzen değişikliği de getirebilir. Artık hiçbir konuda kısıtlanmak istemeyebiliriz. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz durum ve düzeni değiştirmeniz için harekete geçebiliriz. Teknoloji ve elektrikle ilgili ani durumlar gelişebilir. Yeni ortaya çıkacak bir icatta gündeme gelebilir. Ünlülerde yaşanacak ani şok edici olaylara da şahit olabiliriz. Kalp krizi ve tansiyon problemi olan insanların bu günlerde daha bir dikkat etmesi gerekiyor. Toplumsal olarak ani ayaklanma ve düzene karşı gelme durumlarını da yaşanabilir.

Sağlık ve Sevgiyle,

Herkesin doğum haritası parmak izi gibidir. Eğer kendi doğum haritanızı merak ediyorsanız bana +90 543 618 69 26 whatsapp hattından ulaşabilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Mina Aslı 3 yıl önce

Müptelası olduğum yeni ay yazılarınızın bir yenisini okumak çok keyif veriyor. Emeğinize sağlık, ışığınız hiç sönmesin ❤️❤️

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber