İngiliz kıraliçesi 2.Elizabeth’in vefatı üzerine, hem İngiliz fesatı hem de Kıraliçe’nin rolü hakkında  yazı yazmayı ve ne yazmayı düşünürken, Vatsap’tan bir dostumuz mevzu ile ilgili Mustafa Güldağı’na ait bir yazıyı paylaştı. 

               Meramıma mucip ve büyük ekseriyetle düşündüklerimi dile getiren bu yazıyı herkesin ama herkesin okuması dilek ve ümidiyle okuyuculara arzediyorum. İşte “Kıraliçe Formatı” başlıklı o yazı:  

                   “Kraliçe'nin ölümünün en çok gündem edildiği yer İngiliz hâkimiyetinin en güçlü olduğu yerdir.  

                   İngilizler neden çok güçlüdür? 200 yıldır ülkelerde uyguladığı sinsi bir politika var. Bir yeri işgal ederler. Geri çekildiklerinde dahi orada kalmaya devam ederler. 

                    İngilizler kendi kültürel, hukuk, eğitim ve siyasi düzenlerini kurmayı garanti altına alınca çekilirler. Öyle ki çekildikleri ülkelerin halklarına bu çekilmeyi "kurtuluş günü" diye kutlatırlar. Büyük bir komedi ve tezgahtır. Bu, Kraliçe formatı ve düzenidir. 

                     Çekildikleri ülkelerdeki nesiller 20 sene içinde İngiliz kültürünü benimseyerek yetişmeye başlamıştır bile. Yeni nesil, kendi kültür ve inancından uzaklaşıp tarihini, kültürünü ve inancını kötülemeye başlamıştır bile. İşte İngilizler tüm gücünü bu politikadan alır. Bu sebeple İngilizler bir yeri işgal ettiğinde değil, çekilmeye başladığında korkun. 

                       İngilizlerin kurduğu sistemde yetişen nesil için artık birinci düşman İngilizler değil, kendi tarih, kültür ve inancını savunan insanlar olur. Düşman artık İşgalci İngiliz değildir.  

                       İngiltere işgal ettiği ülkeler için "İngiliz Milletler Topluluğu'nu" kurmuştur. En az 20 ülke var. Bu ülkelerin eğitim ve ekonomisini Kraliçe belirlerdi. Resmi dil İngilizcedir. Eğitimde yetişenler Kraliçe ve İngiliz hayranlığı ile yetişir. Resmi devlet başkanları Kraliçeydi. Mesela Kanada, İngiliz Milletler Topluluğundadır. Kanada vatandaşı olmak için hakim karşısında Kraliçe'ye bağlılık yemini etmeniz gerekir. Kraliçe'nin Kanada'ya atadığı en son vali Julie Payette. Herkes valiye saygı ile boyun eğmek zorundadır. Çünkü o Kraliçe'nin biricik valisi. 

                      Hala İngiliz hâkimiyetinde olan ülkelerde nesil, İngiliz krallığına ve Kraliçeye hayran olarak yetiştirilir.  

                        İngiltere de tüm atamalar Kraliyet ve Kraliçe tarafından yapılır.  

                       Tüm ülkelerde demokrasi ile devlet geleneğini yıkan İngiltere de "krallık" var. En güçlü devlet. İlginç. Bizdeki mankurt kafalar, mutlak diktatör olan İngiliz Kraliçesine gösterdiği saygıyı kendi seçilmiş liderlerine göstermezler. 

                         İngiliz Kraliçesinin en önemli gücü İngiltere'de kurulan iki kurumdur.  

                        Biri Tavistock Enstitüsü. Diğeri Chatham House.  

                         Küresel ve bölgesel çalışırlar.  

                        Chatham House, 1900’ün başında kuruldu. Derin İngiltere olarak bilinir. İsrail devletinin kuruluşuna öncülük eden, Osmanlı’yla, Ortadoğu’yu parçalayan Sykes–Picot haritalarını çizen ve Sevr’i yapan bu masaydı. Sonradan “Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstütüsü” adını aldı. İngiliz Kraliçesi adına ülkelerde liderler devşiren bir kurumdur. Öyle ki bir lider Chatham House'da bulunmadan tam başarı sağlayamaz. Chatham House'a bağlı üniversiteler vardır. Chatham House İngiliz Kraliyetine saygı tapınağıdır. Dünyaya yön veren merkezlerden biri. Ayrıca Koç Holding, Chatham House'un kurumsal ortağı ve kurumun Türkiye Projesi'nin ana destekçisi. Chatham House ve Koç Holding Toplantısının üçüncüsü Ekim 2019'da İngiltere'de gerçekleştirildi. TÜSİAD, Türkiye'de Kraliçe'nin formatının koruyucusudur.  

                      Ayrıca İngiltere Kraliçesi Elizabeth, Chatham House'da "2010 Devlet Adamı" ödülünü Abdullah Gül'e 9 Kasım 2010'da verdi. 9 Kasım İngilizlerin Çanakkale Boğazı’nı işgali ve İskenderun’la, Antakya’ya asker çıkardığı gündür! Gül, Chatham House'nin en etkili adamlarından.  

                       Bir beyine Kraliçe'nin formatı atılmışsa kolay kolay çıkmaz. Güney Afrika bağımsızlık lideri Nelson Mandela yıllar sonra şunu itiraf eder: "İngilizler insana o kadar etki ediyor ki ben bile tam olarak etkisinden kurtulamadım." Nelson, bir İngiliz ismidir. Öğretmeni vermiştir. 

                         Gelelim Tavistock Enstitüsü'ne. İngiltere'de kurulmuş Kraliçe'nin de etkili olduğu küresel projeleri uygulayan en derin kuruluştur. Küresel beyin yıkama ve zihin kontrol için vardır. Din, kültür, milliyet, aile v.b değerleri çökertmekte etkindir. Kraliçe formatı da atar. CIA, Rockefeller Vakfı ile ortak çalışma yürütür. Dünya genelinde insan davranışlarını denetleyip kontrol etmek için çalışır. Tavistock Enstitüsü ile kol kola çalışan Rockefeller Vakfı, aklınıza hayalinize gelmeyecek projelerle dünyayı kontrol etmenin hesaplarını yapmaktadır.  

                      Arap ülkelerinin liderleri İngiltere'de okumuştur.  

                      Bahreyn kralı "Hamad bin İsa el-Halife" Aldershot Cadet Okulu'nda İngiliz ordusunun temel eğitimini aldı. Cambridge Leys Okulu'nu bitirdi. Kraliçe ile sürekli görüşürdü.  

                      Şimdi dikkat buyurun. Ürdün Kralı 2.Abdullah da İnglitere'de "Sandhurst Kraliyet Askeri Akademisi'nde" eğitim gördü. Geçmiş üç Ürdün kralı Sandhurst’tan mezun olmuştur. Kraliçe ile arası iyiydi. 

                     İlginçtir birçok Arap kralı ve prensi İngiltere'deki Sandhurst Akademisini bitirmiştir.  

                     İşte diğerleri. Birleşik Arap Emirlikleri'ni perde arkasından yöneten asıl kişi "Prens Zayed" de İngiliz Kraliyet Askeri Akademisi Sandhurst'tan mezun oldu. Orada, özellikle zırhlı silahlar, helikopterler, taktiksel uçuş ve paraşütçülük konularında eğitim aldı.  

                     Dubai emiri "Muhammed bin Raşid el-Mektum" da Sandhurts Kraliyet Askeri Akademisi'nden mezun oldu. Her şeyi ile Kraliçe'ye bağlıydı. Dubai'de yapmadığı kirli iş yoktur.  

                     Katar kıralı “Temim” de Sandhurts Kıraliyet Askeri Akademisi’nde eğitim gördü.  

                     Umman Sultanı “Kabus bin Said” de Sandhurst Kıraliyet Askeri Akademisi’nde okudu. 2020’de öldü. Yerine kuzeni “Haysem bin Tarık” geçti. Haysem’de İngiltere Oxford mezunu. Kıraliçe formatı var. 

                        İngilizler bir yeri işgal ettiğinde değil, çekilirken korkun. Kıraliyet adına düzen kurup, format atıp öyle çekilirler. O günü de size “Kurtuluş Günü” diye kutlatırlar. 

                        NOT: Bir suda iki balık kavga ediyorsa, oradan beş dakika önce uzun bacaklı bir İngiliz geçmiştir... -Kızılderili Atasözü 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber