banner240
banner237
banner238

Vazgeçenler değil, mücadele edenler tarihe geçer. - Mustafa Kemal Atatürk

Zorluklarla geçirdiğimiz Haziran ayından sonra Temmuz ayında da maalesef gergin enerjiler barındırıyor. Temmuz ayının ortalarına kadar Mars ve Satürn karşıtlığı ve Mars Uranüs’ün sert açısı T kare açısını tetiklediğinden dolayı ilişkilerimizde sakinliğimizi korumamız gerektiğini, trafikte ani kazalara açık olduğumuzu, ayrılık, kavga, anlaşamama durumları ve ani yangın,  patlama, isyan, tehlikeli finansal dalgalanmaları,  terör, ve deprem gibi olayları tetikleyeceğini gösteriyor.

10 Temmuz’da Yengeç burcunda  yeni ay 18°01 yaşayacağız. Yengeç burcundaki yeni ay yuva kurmak, ev almak veya satmak, kiralamak evimizin güvenliği, ailemizin sorumluluklarıyla ilgilenmek, yiyecek içecek sektörü ve turizm ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yaşamamızı sağlayacaktır.

11 Temmuz Merkür Yengeç burcuna girişiyle zihinsel yoğunluk yaşayacağımızdan eskide kalmış anılarımızı, bazı duygu ve düşüncelerimizi hatırlayabiliriz.  Duygularımızı tam olarak dile getiremediğimizden dolayı yazarak dile getirmek bizi rahatlatabilir. Bu dönem karar vermekte zorlanabilir, olaylara ve kişilere objektif bakamayabiliriz. Daha çok hislerimizle hareket etmek isteyebiliriz.

13 Temmuzda Venüs Mars kavuşumunu Aslan burcunda yaşayacağız. Bu kavuşumla beraber yeni tutkulu ilişkilere başlayabilir, ilişkilerimizde agresif, kıskanç, baskıcı bir tutum içine girebiliriz. 14 Temmuzda Pallas retrosunu balık burcunda yaşayacağız. Bu dönem su ve sudan gelecek olan tehlikelere karşı çok dikkatli olmalıyız. Geçmiş senelerde yaşadığımız boğulma ve suda oluşacak tehlikelere ve uluslararası savaşlara karşı da dikkatli olmalıyız. Siste yolumuzu kaybetmememiz ve hiç kimse için kendimizi feda etmememiz gerekiyor. 15 Temmuz’da Chiron retrosu yaşayacağız. Chiron retrosuyla  geçmiş dönemde bizi üzen, yıpratan kişi veya durumlara karşı bizi şifalandırmaya yaralarımızı sarmaya yarayacak. 22 Temmuzda Venüs Başak burcuna girişiyle ilişkilerimizde daha analitik ve eleştiresel yaklaşacağımıza bazı konularda takıntılı davranacağımızı gösteriyor. Aşk ve mantık arasında sıkışabilir, hiçbir durumdan mutlu olmayabiliriz. 22 Temmuzda Güneş Aslan burcuna geçiyor. Hayattan keyif almaya başladığımız dönemdir. Hobilerimize yönelebiliriz. Çocuklarımızla daha çok vakit harcayabilir, seyahat edebilir, konser, tiyatro, festival gibi bizi keyiflendirecek etkinliklere katılabiliriz. Yeni bir aşka da başlayabiliriz. 24 Temmuz Kova burcunda altair sabit yıldızı birlikte 01°26 bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunayda insan hakları, sosyal haklarımız ve farklı cinsel tercihi olan kişilerle ile ilgili konular gündemimizi meşgul edecek. 27 Temmuz Merkür Aslana geçişinde ise etrafımızdaki zorluklara rağmen hayattan zevk almamıza yardımcı olacak. Yapacağımız tüm işlerde daha konsantre  olup, cesur adımlar atabiliriz. İdeallerimizi gerçekleştirebilmek adına daha azimli ve istekli davranırız. 28 Temmuz Jüpiter retrosu kova burcunda Aralık ayına kadar konumlanacak. Jüpiter'in gerilemesi, derin bir içsel büyüme dönemine işaret ediyor. Daha önce yaşadığımız toplumsal olayların beraberce ele alıp, çözüme ulaştıracağımız günlerdir. Ülkede ve dünyada siyasi, doğal, ekonomik ve sosyal değişimler görülecektir. Kişisel ve toplu olarak büyük uyanış gerçekleşecektir. 29 Temmuz Mars Başak burcunda ise sağlık, temizlik ve yemek sektöründe yeni pratik girişimlerle mevcut olan düzeni yenilememize yardımcı olacaktır.

Hepimizin haritası parmak izi gibidir. Eğer sizde bu ay neler yaşayacağınızı  merak ediyorsanız bana +90 543 618 69 26 whatsapp hattından ulaşabilirsiniz.

Hepinize sağlıklı günler dilerim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber