banner240
banner237
banner238

1 Nisan sabahı Yomra’da halka  hizmet dönemi başlayacak

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Yomra’nın her açıdan önemli sorunları bulunduğunu söyledi. Bıyık, “Doğalgaz yok, yeşil alan yok, gençlere iş imkânı yok. Bunlar olsun diye çalışma yapan da yok. 31 Mart’ta Yomra’daki yönetim anlayışı tamamen değişecektir. 1 Nisan sabahı Yomra’da halka hizmet dönemi başlayacaktır” diye konuştu.

UZAKLAŞTIRAN DEĞİL

UZLAŞTIRAN OLACAĞIM

Yomra’da evleri tek tek ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdüren Bıyık, hemşehrilerinin sorularını yanıtladı. “Hiç kimse bana güvenip bir başkasına üstünlük kuramayacak” diyen Bıyık, “Adil olacağım. Herkese eşit olacağım. Benim adamım olmayacak, kimsenin de adamı olmayacağım. Herkese eşit olacağım. Derdine derman arayan bana gelecek. Herkesin derdine derman olmaya gayret edeceğim. Hiç kimse bana güvenip bir başkasına üstünlük kuramayacak. İnsanları asla bana oy veren/vermeyen diye ayırmayacağım. Gruplaşmalara müsaade etmeyeceğim. Ayıran değil birleştiren olacağım. Kavga çıkaran değil barıştıran olacağım. Uzaklaştıran değil uzlaştıran olacağım. Kalbinde kin ve nefret olan bir belediye başkanı olmayacağım. Kapımda, gönlümde herkese açık olacak” ifadelerini kullandı.

GENÇLERİN DERDİNE

DERMAN ARAYACAĞIM

Yomra’da işsizliğin çözümü noktasında ciddi çalışmalar gerçekleştireceğini kaydeden Bıyık, “Gençliğine sahip çıkamayan toplumlar geleceğini kaybeder. Yomra’mızda maalesef gençlerimiz için hiçbir çalışma yapılmamıştır. Yomra Belediyesini gençlerin derdine derman aranan yere dönüştüreceğim. Meslek sahibi olmayan gençlerimizin meslek sahibi olması için, gençlerimizin iş bulması ya da iş kurması için yapılması gereken tüm çalışmaları gerçekleştireceğim” şeklinde konuştu.

YOMRALI KADINLAR

PARA KAZANACAK

Yomra’ya kazandıracakları projelerin yanı sıra sosyal projelere de büyük önem vereceklerini belirten Bıyık, “Yomra Belediyesinin Kaşüstü’de ek hizmet binası var, Özdil’de var, Oymalı’da var. Bu binalar neden boş duruyor? Boş durmasının kime ne faydası oluyor? Yomra’mızda halı dokuma projesini başlatacağız. Bu binaları atölyelere çevireceğiz. Yomralı kadınlar buralarda el emeği göz nuru ile halı dokuyup para kazanacaklar. Günümüzde bunları yapmak çok basit iş. Ama bu zamana kadar ilçemizde bunları yapmak isteyen olmadı” dedi. Yomra’da kuracakları kapalı pazar yerleri bünyesinde köy pazarları da oluşturacaklarını kaydeden Bıyık, “Bu köy pazarlarında sadece Yomralı kadınlar satış yapabilecek. Yomralı kadınlar evlerinde köylerinde ürettikleri ürünleri bu

pazarlarda satarak para kazanacak. Bir yandan ilçemizi ihya ederken diğer yandan da gencinden kadınına, çocuğundan yaşlısına Yomralıları ihya edeceğiz” diye konuştu.

YOMRA’MIZI HUZURLU

BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık sözlerini şu şekilde tamamladı: “1 Nisan sabahı vatanın, milletin, Yomra’nın her bir kuruşunu sonuna kadar koruyan, israfı önleyen, adaletli bir yönetimi sergileyen, kurumsal ve şeffaf bir belediye yönetimi başlayacaktır. Ben Yomralı büyüklerimin evladı, küçüklerin Mustafa Abisiyim. Yomra’mızı tüm Trabzon’a konuşturacağız ama bugünkü konularla değil, güzelliklerle konuşturacağız. Yomra’mızı hep birlikte modern ve huzurlu bir şehir yapacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber