ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLU: PROJELERİMİZ İLE TRABZON’A DEĞER KATIYORUZ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, eser ve hizmet fırtınası estirdiklerini belirterek, “Her proje ile Trabzon’a değer katıyoruz. Nasıl ki biz karınca gibi Türkiye’yi işliyorsak, arılar gibi çalışıyorsak, Trabzon için de daha çok çalışacağız. Söz uçar, eserler kalır” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası Açılış Töreni'ne katıldı. Geçen hafta şehir hastanesi inşaatında incelemelerde bulunduğunu, Şubat 2025’te şehir hastanesini Trabzon’a kazandırmayı hedeflediklerini dile getiren Karaismailoğlu, hastanenin ilk aşamada 900 yataklı olarak tasarlandığını, ancak altyapısının 1500 yatağa göre dizayn edildiğini söyledi. Dört dörtlük bir hastaneyi Trabzon’a kazandırmanın onurunu yaşayacakları ifade eden Karaismailoğlu, “Gelişen büyüyen Trabzon’un ihtiyaçları da büyüyor. Biz de Trabzon’un sorumlusu olarak bundan sonra bu işlere daha fazla iştigal edeceğiz. Bunların yapımını hızlandıracağız ve bunları Trabzon’a kazandırmanın çabası içerisinde olacağız” dedi.

BÜTÜN SEKTÖRLERDE BÜYÜK YATIRIMLAR VAR

Türkiye’nin her tarafında büyük çalışmalar olduğunu, son 21 yıldır ülkenin her tarafında eser ve hizmet fırtınası estirdiklerini, bu fırtınayı daha da hızlandırmak için çok büyük çaba sarf ettiklerini aktaran Karaismailoğlu, “Bugün Ordu, Giresun’a gittik ve online olarak Konya’ya bağlantı yaptık. Hepsi şehirlerimizin hayatına can katacak, nefes aldıracak, şehirlerimizi geliştirecek ve büyütecek projeler. 81 vilayetimizde çok aktif bir şekilde bütün sektörlerde büyük yatırımlar var. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 21 yıldır Türkiye genelinde çok büyük hizmet atağı devam ediyor, inşallah bu artarak devam edecek. Bunun artarak devam etmesi için de 14 Mayıs’ta sizlerden destek istiyoruz. O vereceğiniz güçlü destekle bütün sektörlerdeki yatırımlar çok çok daha fazlasıyla Trabzon’a dönecektir” değerlendirmesinde bulundu. 

YARIN GÜNEY ÇEVRE YOLU’NUN TEMELİNİ ATIYORUZ

Açılışını yaptıkları projelerin şehre değer kattığının altını çizen Karaismailoğlu, şöyle devam etti:
“Trabzon bunların hepsini hak ediyor. Düşüneceğiz, planlayacağız ve hemen icraate geçeceğiz. Nasıl ki biz karınca gibi Türkiye’yi işliyorsak, arılar gibi çalışıyorsak, Trabzon için daha çok çalışacağız. Zaten çalışıyorduk ama sorumluluğumuz daha da arttı. Yarın Trabzon için çok önemli günlerden bir tanesi. Yıllardır konuşulan Güney Çevre Yolu’nun temelini atacağız. Bunu da kısa sürede bitirmek bizleri ve Cumhurbaşkanımız liderliğindeki AK Parti hükümetlerine nasip olacak. Bugüne kadar yaptıklarımız gibi. Çarşamba günü de Türkiye için, dünya için, ulaşım tarihi için çok önemli bir gün. Dünyanın en uzun tünellerinden biri olan 14.5 kilometre uzunluğundaki Zigana Tüneli’ni açacağız. Bu büyük mühendislik eserini tamamen yerli, milli mühendislik üretimiyle üretilmiş tünelimizi gururla hizmete sunacağız. Salı da Ganita projesini açacağız.”

TURİZM EN ÖNEMLİ SEKTÖR HALİNE GELDİ

Trabzon için son yıllarda turizmin çok önemli bir sektör haline geldiğini, bu sektördeki planlı gelişme ve büyümenin hizmetin kalitesini artırmak için çalışmaların devam edeceğini dile getiren Karaismailoğlu, turizmde ulaşımın önemine dikkat çekti. Yeni Trabzon Havalimanı’nı dünyanın en güzel havalimanlarından biri olarak, denize dolgu bir şekilde kazandıracaklarını belirten Karaismailoğlu, hafif raylı sistem projesiyle ilgili de çalışmaların sürdüğünü aktardı. “Biz de projeler bitmez, bizde icraatte bitmez” diyen Karaismailoğlu, sözün uçacağını, eserlerin kalacağını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber