BAŞKAN GENÇ'TEN ONKOLOJİ HASTALARINA VE YAKINLARINA ÖZEL İLGİ 

Her iki derneğin gösterdiği dayanışma örneğini çok kıymetli bulduğunu belirten Başkan Genç, “Derneklerimizin yanında olmaya devam edeceğiz“  dedi. 

Trabzon’daki sivil toplum kuruluşları ve derneklere verdiği destekle öne çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Kanser Haftası dolayısıyla Umut ve Yaşam Derneği ile Yaşamak Güzeldir Derneği başkanları, yöneticileri ve kanser hastalarıyla iftarda buluştu. Eyof Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Başkan Genç’in eşi Arzu Genç, Umut ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nimet Baki, Yaşamak Güzeldir Derneği Başkanı Yasemin Bozdağ ve kanserle mücadele eden hastalar ile aileleri katıldı.

DERNEK BAŞKANLARI TEŞEKKÜR ETTİ
İftar programında konuşan Umut ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nimet Baki ile Yaşamak Güzeldir Derneği Başkanı Yasemin Bozdağ, kanser hastalarının en iyi şartlarda tedavi olması için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirterek, “Her zaman yanımızda olan ve bizden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e yürekten teşekkür ediyoruz” dediler.

HASTALARIMIZA ALLAH ŞİFA VERSİN
Davetlileri selamlayarak sözlerine başlayan Başkan Genç, “Ramazanınız hayırlı ve mübarek olsun. Güzel bir ibadet ayını tamamlamak üzereyiz. Allah oruçlarımızı kabul eylesin. Şifa bekleyen bütün yavrularımıza, hastalarımıza Allah şifalar nasip eylesin. Şifayı önce Allah'tan diliyoruz o inancımızın gereği ama bu konuda yapılması gerekenlerin de eksiksiz yapılması gerekmektedir. Erken teşhis çok çok önemli. Ben her iki derneğimizin de hastalarımızla bir dayanışma örneği ortaya koymalarını çok kıymetli ve anlamlı buluyorum. Çünkü bu iş beraber paylaştılarak göğüslenebilecek bir iş” diye konuştu. 

DERNEKLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ 
Ortahisar Belediyesinde olduğu gibi Büyükşehir Belediyesinde de aynı anlayışla hizmet vereceklerini vurgulayan Başkan Genç, “Derneklerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Davetimize icabet eden bütün misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Hem Ramazanımız hem de çarşamba günü başlayacak Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 

ÇOCUKLARA OYUNCAK HEDİYE ETTİ
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, kendisine yoğun ilgi gösteren çocuklarla tek tek ilgilenerek onlara oyuncak hediye etti. İftar programı, Başkan Genç ve davetlilerin hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber