Trabzon ANDA, Deprem Bölgesinde Gönülleri Fethetti

ANDA Trabzon İl Başkanlığı, Trabzon’dan 6 kişilik iki ekip ve 14 kişilik gönüllü sağlık ekibi ile birlikte Diyarbakır, Elbistan ve Kahramanmaraş’ta bir yandan arama kurtarma çalışmalarına katılırken diğer yandan köylere yardım dağıtarak gönülleri fethettiler.

ANDA Arama Kurtarma Derneği Trabzon İl Başkanı Yunus Ersoy, “Uhud Savaşı’ndaki okçular tepesini asla unutmadık. Sonuna kadar göreve devam edeceğiz. Devletimiz tüm birimleri ile birlikte ilk günden itibaren deprem bölgesindeydi.” dedi.

“ANDA Kardeşe Vefa Derneği olarak, ihtiyaç sahibi insanların bulundukları coğrafyalarda eksiklerini gidermek, asgari yaşam standartlarını yeniden tesis etmek, mazlumların yüzünü yeniden güldürmek için yola çıkmış ve AFAD ile koordineli çalışan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Başkan Ersoy açıklamalarına şöyle devam etti: “Büyük bir dayanışma içerisinde çalıştığımız tüm arama kurtarma ekiplerimiz, silahlı kuvvetlerimiz, emniyet teşkilatımıza teşekkür ederiz. Ve sağlık birimlerimize teşekkür ederiz. En son dakikaya kadar umudunuz sürecek, sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm halkımızın desteğine, birlik ve beraberliğine minnettarız.”

ANDA Trabzon ekibi ile deprem bölgesinde depremzedelere bizzat yardım dağıtan iş adamı Selim Kaya, işadamlarını da ANDA’ya destek olamaya davet etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber