Geçen haftaki yazımızda Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında ki en büyük rakibinin BJK olduğunu ve BJK'nın Hatayspor maçında puan kaybetmesi halinde ve Trabzonspor'un BJK maçını kazanması ile şampiyonluk şansının %61 olacağını söylemiştik!

Evet, şuan söyleyebiliriz:  Trabzonspor %61 şampiyon! Açık söylemek gerekirse, Başkanıyla, yönetim kuruluyla, teknik heyetiyle ve özverili futbolcu topluluğu ile sistemli çalışan ve sağlam adımlarla giden bu takımın, bundan sonra bu avantajı bırakacağını ben düşünmüyorum! Eminim ki, devre arasında gerekli olan yerlere yapılması düşünülen transferler bile şimdiden belli ve hazırdır? Çünkü artık Trabzonspor Kulubü, Başkan Sn. Ağaoğlu önderliğinde; planı, programı ve sistemi olan bir kulüp; o yüzdendir ki artık işi şansa ve önemli işleri en sona bırakma gibi bir lüksü olamaz! Başkan olarak Sn. Ağaoğlu, teknik direktör olarak ise Sn. Avcı gibi sisteme ve bilimsel çalışmaya dayalı iki değerli düşüncenin bir araya gelmesi, Trabzonspor Camia'sı için gerçekten büyük bir şans! Umarım kulube bugüne kadar vermiş oldukları kalite artarak devam eder ve Trabzonspor, her anlamda örnek ve tam anlamıyla kurumsal bir yapıya kavuşmuş olur. Eminim hedefleri ve düşünceleri budur!

Maça gelince.. Kazandı Trabzonspor, hem de çok çok önemli bir maçı deplasmanda, 21 bin (Uğurcan'a küfür edenleri saymıyorum) BJK taraftarı önünde kazandı! Bileğinin hakkıyla, amasız, fakatsız, hakemsiz, şaibesiz.. Tertemiz kazandı. Bugün tüm spor programlarını seyredin, yorumcuları, hakemleri kimi isterseniz dinleyin; bir tanesi bu galibiyete gölge düşürecek bir laf edemez; çünkü yok! Varsa konuşulması gereken bir şey, Vida'nın Cornelius'un omuzundan çekdiği pozisyon var!

UĞURCAN.. Seni anlatmaya kelimeler yetmez kardeşim! Geçtim Türkiye'yi, bence dünyanın en iyi 5 kalecisinden birisin; Allah sağlık ve sıhhat versin sana Kaptan.. Ha, o edilen iğrenç küfürler, senin adam gibi adamlık zırhından içeri girmez, geriye seker kardeşim; takma kafana! Ömür.. Harikasın; böyle devam, katkın çok büyük! Hamsik, birinci golün direk asistini yaparak ve ikinci golün başlagıcındaki müthiş! aşırtma pasını vererek galibiyette büyük rol oynadı; Grande Hamsik, büyüksün!! Siopis, çok faydalısın... Hüseyin, çıkana kadar mükemmel oynadın, eksiğin yok ekstraların bile vardı; gururla seyrettik seni! Hugo, sonradan giren Denswil, Dorukhan, Cornelius, Serkan... Kısaca hepinizin emeğine sağlık; büyük özveri ve katkı ile oynadınız, helal olsun! Ve tabiki AVCI hoca ve ekibi.. Çok iyi çalışmışlar derslerine ve takımlarına en ince ayrıntısıyla aktarmışlar plan ve programı. Her zamanki gibi gerektiğinde hem oyuncu hem de oyun içinde sistem değişiklikleri ile oyuna damgalarını vurdular; helal olsun Hocam ve ekibine!

Evet; bir maçı, önemli bir adımı daha geride bıraktı Trabzonspor alnının akıyla! Şimdi hedef bundan sonraki ilk maç. İnanıyoruz ki bu takım bu sistem ve inançla o maçı da alnının akıyla geride bırakıp, hedefe doğru şişirilmiş yelkenlerle yol alacak. Tek beklentisi ve isteği bu uzun süreçte o büyük taraftarını ''eksiksiz olarak'' her zaman yanında görmek ve daha önemlisi onun desteğini hissetmek!

Evet; gördüğünüz gibi bu takım üzerine düşeni yapıyor uşaklar; şimdi sıra sizde, yani büyük taraftarda! Artık, stadların %100'ü de taraftarlara açıldı biliyorsunuz! Her halde boş koltuk bırakmazsınız tribünde? Yalnız bırakmayın bu takımı, bu çocukları!! HAYDEEEEE!!!!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber