banner240
banner237
banner238

Trabzonspor’da Abdullah Avcı, Galatasaray beraberliğinden sonra kadroya küçük bir ayar çekti. Geçtiğimiz hafta Galatasaray beraberliğinin faturasını İsmail Köybaşı’na kestiğini gösterdi. Köybaşı’nı kulübeye çekip Denswil’e şans verdi. Abdülkadir Ömür’e sahip çıkma ve destek olma konusuna imzasını attı. Hiç bir şey olmamış gibi bu oyuncuyu takımın vazgeçilmezi düşüncesini vermek için ilk 11 de başlattı. Ne kadar inandırıcı olduğunu zaman içinde yaşayıp göreceğiz. Yapılan doğru. Sakatlardan Cornelius takıma dönerken Gervinho kulübede yer aldı. Djaniny’nin sakatlığı ise sürüyor..

İlk yarıda oynanan futbol Trabzonspor adına çok da keyif vermedi. Bordo mavili takım ligin ilk 4 haftasında kaydettiği 10 golün 7’sını ilk yarıda üstelik yarım saatlik dilim içinde atarken ilk yarıyı bu kez boş geçti..
Kanatların çok çalışmadığı, beklerin çıkmadığı ilk yarıda Nwakaeme’nin ayağından gelen iki şut var. Kaleci Ertuğrul’un bu iki şutta hakkını teslim etmek lazım. Hamsik ilk yarıda hiç sahne almadı desem abartmış olmam. Cornelius kendisine gelen her topu ezdi. Teknik direktör Abdullah Avcı, Cornelius - Koita değişikliğini içinden az üç kere geçirmiştir! Bu hamleyi yapmadı..İlk yarıda iki takımdan gol sesi çıkmadı..

İkinci yarıya bordo mavili takım kulübesi hamle yaparak başladı. Avcı haftalardır uzatma dakikalarında şans verdiği Abdulkadir Parmak’ı Berat’ın yerine oyuna aldı, iki dakika içinde Parmak sakatlanarak oyundan çıktı. Yusuf Sarı oyuna girdi. Belli ki Parmak bu duruşuma fiziksel ve zihinsel olarak kendini hazırlamamış!! Trabzonspor istediği gole ise 53.dakikada kavuştu. Nwakame’nin pasında Bakasetas ceza alanı dışından mükemmel bir vuruşla topu filelere gönderdi. Avcı, Cornelius’a 74 dakika sabretti. Bu oyuncunun yerine Gervinho’yu aldı ve son iki hamlesini Siopis - Dorukhan ikilisiyle yaptı. Bakasetas ve Ömür’ü kulübeye çekti. Avcı’nın hamleleri takıma güç katmadı. Tam tersi takımı geriye çekti. Özellikle savunmada Edgar Le’nin yerine alternatif oyuncu hazırlanmalı. 
Maçın orta hakemi Mete Kalkavan’a MHK ceza olarak bu maçı bir kez daha izletmeli. Hakemliği unutmuş!!
Trabzonspor zorlu Kasımpaşa deplasmanından üç puanı tek golle aldı. Zorlu bir deplasmanı böylece kayıpsız geçti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber