banner240
banner237
banner238

Geçtiğimiz günlerde Çaykur Rizespor Alt yapı sosyal tesislerinde Çaykur Rizespor Kulüp başkanı İbrahim Turgut başkanlığında Osman Öksüz ve İsmet Satırın organize ettiği Rize’nin Spor adamları ile bir toplantı yapıldı. Toplantıda 30 yakın spor adamları katıldı. Yemekli bir toplantıydı.

Bende uzun yıllardan sonra böyle bir toplantıya davet edildim. Benim açımdan iyi oldu diyebilirim. Epeyde sürdü diyebilirim. Karşılıklı diyaloglar, fikirlerini açıklayan spor adamları, Başkan konuşan herkesi dinledi. Rize spor için neler, nasıl yapılabilir konuşuldu. Çaykur Rizespor’un süper ligde kalıcı olması için neler yapabiliriz konuşuldu.

Bu toplantıyı düzenleyenlerden İsmet Satır konuyla ilgili:  30 yakın spor un enlerinden olan arkadaşları davet ettik. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Ara ara bu toplantılar devam ediyordu. Bu toplantı kapsamlı bir toplantı oldu. Gönül verdiğimiz Rizespor’umuzun daha iyi yerlere gelinmesi gayretindeyiz.

Yıllarca dışarıdan yönetildik. Başarısız sonuçlar alan asansör lakabıyla anıldık.  Rizespor’un bu sene Rize’den yönetilmesi başarılı spor adamları ve Rizespor başkanı İbrahim Turgut ve yönetimi bunu ispatladı. Dedi

Toplantı sonrası fotoğraf çektirmeler oldu tarihe not düşelim diye

Ertesi gün (Pazar günü akşamı) Çaykur Rizespor’un Kupa töreni vardı.  Önce TFF başkanı Mehmet Büyükekşi Sonra Kulüp Başkanı İbrahim Turgut ve Eski bakan Osman aşkın’ ın konuşmaları ardından TFF başkanı Mehmet Büyükekşi Şampiyonluk kupasını başkana teslim etti ortalık havai fişekleriyle aydınlandı. Tribünler ayaktaydı. Bizler o geceyi tarihe not düşüyorduk. Bir sezon misafir olan Rizespor artık eski yuvasına dönüyordu. Ardından şampiyonluk kupası taraftarlarıyla buluşuyordu.

Aylar süren yorgunluk, kupanın ardından, bütün yorgunluğu üzerinden atılıyordu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber