CIHANSUMUL ITTIHAT I HUKUMET NEDEN.. NEDEN GEREKLİ...
Iyilik ve Gayret icerisindeki bir bilgi ile donanmış bireyler ve toplumlar;birisi birisine göre veya bir toplumun diğer toplumuna göre Beşeri ve Ekonomik Coğrafyanın da  etkisinde ileridedir veya geride de olabilir.
Burada bireylerin veya Toplumun Ruhani yolculuğunda tefekkür ve ruhani temayüzü ile GEREKLI olan IYİLİK ve GAYRETLERIN bu maddi dünyanın islerine uygulanmasında/hayata geçirilmesinde ileride olan veya geride kalan farklılıkların olmasının da baş göstermesi /Ortaya Çıkması doğaldır.

Iste bir Radyoda ses frekansı veya bir Görüntü ekranında verici ve alıcı frekanslarının net sesi,görüntüsü veya işlem görecek bir sinyalinin ayarlanması işi kurumsaldir.

Kaldı ki bu farklılıkların, toplumun ve insanlığın refahının sağlanmasında bir ayar düğmesi BİRLEŞİK HAREKET ORTAMI Birey & Kurum & Toplum arasındaki etkileşimlerin etkinliklerinde farkindaliklari artırma görevi KURUMLAR yani BAHAİ KURUMLARI 'dır.
Çağımızda evrensel prensiplerin tum insanliga ve insanligi bir araya getiren farklı farkindalik taşıyan toplumlarına çözüm olarak bir şifalı yaşatan ilaç gibi sunacak olan yalnızca bu "Birleşik Hareket Ortamı" ' nda yer alan insanlardir...
Birlesik Hareket Ortaminda yer alan Kurumlar;
 . Nufuz...
.  Makam,alt kurum..üst kurum..solyan şirket ..sağ yan şirket
.  Servet, Mal ..mulk..gayrimenkul..maaş..
...vb her turlu bir firsat..imkan toplama veya az da olsa bir karşılık dan ari,temizdir.

Seçilmiş veya Atanmis Bahai Kurumlari yer alan bireyleri ve bir araya gelmiş olan  toplum'ları ihtiyac olan ses, görüntü veya planlama AYAR DÜĞMESİNİ,yine toplumun her bireyinden mesveret ile veya direk yazışmalarıyla dileklerin iletildiği isteklerin gündeme alınarak RABBIN NURU Zumer69 =BAHAULLAH'in Ogretileri isiginda duzenlerler,yani ayarlarlar ve her bireye ,toplumuna ve tum insanlığa yayinlarlar...

Bu BIRLESIK HAREKET ORTAMI,Çağın Insanlığının beklediği nihai hedefi Insan Aleminin Birliği Sesi 'nin sevgi dolu  kalpler ile bütünleştiği toplumsal bir  uygulamasıdır.

Sevgilerimle.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber