AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI CEBİ DEPREM BÖLGESİNDE

 Şimdi Adıyaman’a ilk etapta mobil mutfak kuruyoruz. Tüm hemşehrilerimin katkılarını bekliyoruz.” dedi.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Çebi, deprem felaketinin ilk saatlerinden itibaren ilçe yöneticileriyle birlikte teyakkuza geçtiklerini söyleyerek “Yardım toplama merkezinde hayırsever hemşehrilerimizin katkılarıyla bir araya getirdiğimiz ihtiyaç maddelerini tırlara yükleyip afet bölgesine ulaştırılmasını sağladık. Ara vermeden aynı şekilde yardım toplama faaliyetlerini sürdürüyoruz.” diye konuştu.
BİRE BİR TAKİP EDİYORUZ
Gönderdikleri yardım tırlarının afet bölgesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaları adına ilçe yöneticilerini görevlendirdikleri bilgisini veren Çebi, “Yardım toplama ve dağıtımı çalışmalarını bire bir takip ediyoruz. İlk etapta 22 tır dolusu yardım malzemesini afet bölgesine gönderdik. Buna ilave olarak depremzedelerin ısınma ihtiyacı için 15 kamyon dolusu odunu ihtiyaç bölgesine ulaştırdık. Yardım çalışmalarını aynı titizlikle sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi.
ADIYAMAN İLE MALATYA’DA ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİK
Çebi, afet bölgesine ziyaretlerinde çalışmaları yerinde takip ettiklerini belirterek şunları söyledi: “Adıyaman ile Malatya ziyaretimizde depremzedelere tüm Ortahisar’ın selamlarını ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.  Önümüzdeki günlerde tüm afet illerini ilçe yöneticilerimizle ziyaret edeceğiz. 
ADIYAMAN’A MOBİL MUTFAK KURACAĞIZ
Öncelikli olarak Adıyaman’da kuracağımız mobil mutfak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İhtiyaç malzemelerini tamamladıktan sonra mobil mutfağı kuracağız. Bunun için hayırseverlerimiz yardımlarını Hacı Kasım Katkı Otoparkı Yardım Toplama Merkezine ulaştırabilirler. 
FEDEKÂRANE BİR ÇALIŞMA
Devletimiz tüm imkanlarıyla afet bölgesinde arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Bakanlarımız, milletvekillerimiz çalışmalarının koordinasyonunda 7/24 esasıyla görev yapıyorlar. Ayrıca AFAD gönüllüleri, sivil toplum kuruluşları, kamu ve özel kurum çalışanları, emniyet teşkilatımız  fedakârane bir şekilde cana can katıyorlar. Devlet-millet işbirliğinde büyük bir mücadele sürdürülüyor. 
TEŞEKKÜR ETTİ
Asrın felaketinde yaralarını hep birlikte el ele vererek saracağız. Deprem sonucu şehadete eren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.  Yardım seferlerine katılarak elinden geleni yapan, cansiperane çalışan tüm hemşehrilerime, iş insanlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber