banner240
banner237
banner238

Aylardır tartışılan Trabzon'un en güzel doğal yerlerinden biri olan Ganita sahilinde sağduyu galip çıktı.
     Trabzon Büyükşehir Belediyesi sahil iyileşti ve düzenlemesi çerçevesinde bir proje inşa çalışması başlattı.Bu kapsamda Ganita bölgesinde yıllardır yapılaşma ile orijinali bozulan Ganita küçük limanı(koyu) aslına uygun hale getirilmesi düşünülmüştü.
       Kaçak binalar yıkıldı.Terme çatma isyerleri,yeme içme yerleri, çay bahçeleri kaldırıldı.Ortaya çıkan manzara sonuçta çokta güzel olmadı.Çevreye duyarlı sakinler,sivil toplum kuruluşları,basın kuruluşlarının bazıları çalışmalara karşı tepkili oldu.
      Bu tartışmalar epey zamandır devam ederken Büyükşehir belediye başkanı ve yetkililer ile taraflar konuyu masaya yatırdı.Sonuçta sağduyu galip gelerek projesi değiştirildi.
        Değişiklik hemen uygulamaya koyuldu.Tepki verenler dahil herkes memnun kaldı.Tartışmalar bitti.Yükselen tansiyon düştü.Yetkililere teşekkür mesajları yayımlandı.
       Demek oluyor ki; bir iş, bir proje yapılırken bir kaç kez düşünmeli,kamuoyunda tartıştırılmalı ve en mantıklı,en güzel sonuca varınca uygulamaya koyulmalı .Işte o zaman doğruyu yapmış oluruz.
       Demokratik düşünce ve tepki,,,,sonuç mantık ile olumlu hizmet yanyana gelince...doğru yakalandı. Teşekkürler duyarlı sakinler,teşekkürler duyan ve uygulayan yetkililer.
         Bizede ,başta duyarlı halkımıza,büyükşehir belediye başkanımız Murat Zorluoğlu ve  çalışanlarına birkez daha teşekkür etmek düşer.Salih Özkan

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber