banner240
banner237
banner238

Ak Parti Trabzon'da teşkilat bazında ne yaptı.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İl başkanları buluşmasında bazı açıklamalarda bulundu."Gelin bu mücadeleyi birlikte yürütelim,gelin Ak Partiyi yüceltelim.İllerdeki Ömerleri,Alileri,Haticeleri,Ayşeleri Fatmaları bulalım onlarla hasbihal olalım. Taktir edersinizki bu yıl sonuna doğru ilçe,il ve büyük kongreler olacaktır.Çok tedbirli olmalıyız.İşte bu bağlamda Trabzon Ak parti teşkilatlarını biraz ele alalım . 
Reis daha önce "Gönül belediyeciliği"solaganıyla çok yerlerde ve Trabzonda Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri alındı.Bu çalışmalarda bazı milletvekillerin ve İl teşkilatın fazla katkısı olduğuna çok inanmıyorum. Çünkü hala bazı vekiller el sıkmıyor,insanları hor görüyorlar, aşalıyorlar.Hele il teşkilatındaki bazı yöneticilerin seçmen üzerinde hala kindarlığı devam ediyor...Siz havanızı,itibarınızı(kisiliğinizi)Ak parti güçünden aldığınızı unutmayınız,size oy verenleri aşamayıp hor görmeyiniz.Sizlere bunu hiç yakıştıramıyorum.
Göreceksiniz! ey makam sahipleri o makamlardan düştüğünüzde ki
halizi.Teskilatlarda etkili kadrolarda bulunan sözde yöneticiler den biri Parti için çalışan eski yöneticiye sizin bu ilçede ne işin var,bu vekille seçim çalışmasına bizden izin almadan çalışamazsın der.Yine kendini etkili ve yetkili gören bir yönetici "İnsanlar ve seçmenler bizleri işleri düştüğü zaman ararlar"der.Ararsıniz randövi istersiniz randövi almayı bırakın telefonlara bakmaları mümkün deyil.Sormak lazım? Sizler haklısınız.Reisin kredisi var,kullanın.Teskilatlar böyle giderse bu kredide biter.Aman dikkat.Trabzondaki bazi vekillar ve teşkilat yöneticileri insanları böyle azarlasa bir kısmı DEVA partisine bir kısmı GELECEK partisine ve  bir kısmıda diğer partilere gidiyor. Sonn iki yılda  Trabzon da gerek iş kur aracılığıyla gerekse diğer kurumlara alınan işçilere  bakıyorsunuz ki hep listeler il teşkilatındaki bazı yöneticiler listeleri hazırlayıp kendi mahallesinden ,kendi akrabasından ,kendi yandaşlarını,kendi yakınını aynı soyadından kaç kişi konulmuş,kim referans olmuş,(isterlerse açıklarım ).
Bakıyorsunuz bir veya iki vekil hariç halkla iç içe göremiyorum.Halktan uzaklaşmışlar.Hep sosyal medyada aynı insanlarla ziyaret ve konuşma.Siyaset KİN kaldırmaz o kalbini kırdığınız,değer vermediğiniz insanın oyu ile seçilirsiniz,onlar sayesinde itibar alırsıniz..
Dikkatlı olun!
Ak Parti teşkilatları  MHP lileri,,Ülkücileri,insanları üzmeyiniz onlari kuçaklayıniz.Ben inanıyorumki REİS bunları biliyor.
Bazen o gibi vekil ve yöneticileri  çok iyi makamlara yükseltiyor ki"alçak gönüllü olun,insanları sevin" ama onlar kendilerinin nefsine uyarak insanları aşalıyor ve,hor  görüyorsa,.Olsun bir gün bu saltanatlar biter.Siz siz olun nerden geldiğinizi unutmayın.
Şimdi ise REİS derki "GÖNÜL SEFERBERLIĞI"BAŞLATIYORUM  BAŞLATIYORUM" Bakalım hangi vekil,hangi teşkilatlar yönetiileri gönül seferberliğine sarılmıştır.
Reis der ki ! "Dava adamının görevi ancak son nefesini verdi mi biter"Teşkilat yönetiçileri,belediye başkanları,meclis üyeleri,milletvekilleri gibi ünvanlı görevler bu büyük yürüğüşte birer hizmet vesikasıdır,hizmet vasıtasıdır.Trabzonda Büyükşehir Belediyemizii ve Ortahisar Belediyemiz dahil 16 ilçe belediyesini Ak parti Aldı.Büyukşehir Belediyemizi başarıli Valimiz ve kayyum Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu kazandı.Başkanımız 17 aylık süreçte çok başarılı işlere imza attı ve atmakta,kurduğu genç dinamik,atak,dürüst,çalışkan ekiple hizmet etmekte(bizler geçmiş belediye başkanı ve ekibini biliyoruz) Sayın Zorluoğlu ekibine güveniyor ve sahip çıkıyor.Ancak yapılan atamalara yapılan hizmetlere ve görev değişikliklerine sahip çıkması gerekirken İl teşkilatı başkanıma saldırıda bulunuyor..(çok ileri gidilirse gerçekler söylenir) Sayın Zorluoğlunun dik duruşunu,kararlılığını,
güvenirliliğini seviyor an itibarıyla yanındayız...Yine İl teşkilati Halkın sevgisini kazanmış her siyasi görüşten oy almış ve Ak partiye büyük destek vermiş Ortahisar Belediye Başkanımız Av.Ahmet Metin Genç' lede  teşkilat bazın da uğraştı...
LÜTFEN!!
Teşkilâtlardaki metal yoğunlarını,kendi menfahatlarıni düşünen,çıkar için olanları,2002 dava ruhunu taşımayan,adaletli ve Liyakat sahibi olmayanlara etkin görev verilmemeli.Yeni şekillenecek teşkilatlar 2023 seçimlerinde etkili olacaktır.Çok akıllı olunmalı,kanahatım o durki bazı vekillerle ve bu teşkilatlarla devam edilirse Trabzon çok sıkıntılı olur.
Kısır çekişmeler bir tarafa atılmalıdır..Genel merkezin koordinasyonunda Trabzonda Ak partide  görev yapmış il başkanlarından başlayarak,her kademede yöneticilik yapmış,hizmet etmiş tüm kardeşlerimizi samimi bir şekilde bir araya getirecek Gönül seferberliğıni başlatmalıyız.Geç kalmaýınız.
Yunus Emre derki"Biz sevdik aşık olduk seçildik maşuk olduk.Her dem yeni dirlikte sizden kim usanası"
Sizlere söyliyorum ,Trabzonu yönetenler Adaletli,liyakat sahibi olun.Makam koltuklarından kalkın halkın arasına girip dert dinleyin.Kapı kapı çalın ev ev dolaşın, insanlarin kalbini kazanın.Çalışan gönül dostlarına idarecilere sahip çıkalım.Asla suistimallere ve yolsuzluklara pirim vermeyin...
Sevgi ve saygılarımla...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber