Trabzon'un rekortmen atleti Emrah Öztürk Artvin'de kürsüye birinci çıkarak madalya daha aldı.

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda 15 ilden 80  sporcu, Hatila Milli Parkı ile Milli İrade Meydanı arasındaki 10 kilometrelik güzergahta koştu.

Yarışmaya Trabzondan katıldığını ve 14 yıldan beri bu sporu yaptığını  söyleyen Emrah Öztürk burataki başarısını Tüm şehitlerimize ve 3 yıl önce rahmetli olan anneme armağan ediyorum dedi.

Hedefinin ise 18 - 22 Nisan'da Kazakistan'da yapılaçak olan Dünya yarı maratonunda Türkiyeyi en iyi şekilde temsil ederek Türkiyeye madalya kazandırnak olduğunu söyledi.

Katıldığı bütün yarışlarda kürsüye cıktığını ve son yarışı olan Artvin koşunda ise ''Umut ve yaşam derneği'' adına koştuğunu ve bu başarısını onlara da armağan ettiğini söyledi.

Umut ve yaşam derneği başkanı Dr Nimet hanımdan ilgi ve alaka gördüğünü söyleyen Emrah Öztürk. En önemli sorununun ise Trabzon'da olimpik Atletizm bisti olan söğütlü Atletizm pistinde 3 yıldan beri Çalışamadığını sözlerine ekledi. Pisti bozuk diye 3 yıldır çalışmasına izin verilmeyen Emrah öztük yetkililerden bu konuda İlgi alaka bekliyor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber