TRABZON'da RÜZGAZ NASIL ESİYOR..

Bakin tarih tekerrürden ibaret işte; söylediğimiz gibi üzerinde durduğumuz şeyler yine bir daha oldu,

Çoğu insanların hayalleri boşa çıktı. Yıllardır kendi malınız gibi kullandığınız koltuklarınız bir bir  altınızdan kayıyor işte; Çünkü 6 yıllık yaptığınız yöneticilikte aman yapmayın etmeyin insanlarla görüşün dertleşin sorunlarına çözüm olmaya bakın, öyle değil mi; insanlar yakınlık ister, ilgi ister, kendileri ile ilgilenilmesini, sorunlarına çözüm bulunmasını ister, ha şu da var; yaparsınız yapmazsınız yapılacak şeyler elinizden gelir gelmez ama sizler bir dinleyin insanları adam yerine koyun, dertlerinle dertlenin sevinçlerinle sizlerde sevinin onların duygularına ortak olun dedik demedik mi, işte sonunda ne oldu Ak Parti yöneticilerinin bu duyarsız davranışları sonucu  Trabzonlu Ak Partiden soyutlandığını hissetti, işte küstürdünüz insanları biz bunları tek tek söyledik ancak empati yapmak yerine hep bizleri eleştirdiniz, ama gidiyorsunuz işte güle güle;

Yapılanlara bakılacak olursa telefona bakmadılar, ,randevu vermediler, ,kendi çıkarlarını düşündüler, kendi yandaşlarını beslediler, kimi telefona bakıp insanların işi düştü mü bizi arar der, kimi mahalle başkanlarına hakaret eder, kimi sandık görevlileri aşağılar, kimi partinin kurucularını, partiye emek vermiş  yöneticileri hiçe sayar küstürür işte bunların hepsi olmadı mı soralım Ak Partiye gönül verenlere gerçekten soralım ki bu hataların tekrarı olmasın. 

ŞİMDİ…. diyeceksiniz ki bu oyları kim aldı, gerçeği diyeyim mi REİS aldı. Şimdi böyle değil çünkü 21.Yüzyıldayız.. Reisin oyu başka milletvekillerinin ki başka. Bir de şunu belirtmek ve Trabzon’daki Ak parti milletvekillerine değinmek gerekiyor; hepsi ayrı bir alem, kimi kibirli havalı ve insanlara gönül verenlere tepeden bakar, kimi insanın elini bile sıkmaya tenezzül etmez, kimi oy aldığı insanları değil gelecekte nereye gelirimin hesabı peşinde, kendileri her durumda vatandaşı düşünmek yerine, davayı ciddiye almak yerine, hep bir hesap peşinde koşup, Parti tabanın sesine; ne il yöneticileri, nede milletvekilleri,  kendi çıkarlarını ön planda tutarak hareket ettiler, işte tarihten ders alınması gerekli işte burada şunu da belirtmekte yarar var, demedi demeyin… göreceksiniz milletvekillerinden biri hariç  hepsi TERS köşe olacaklar. Kazanan  belediye başkanları, mahalle başkanları, taban ve Ak Partiye gönül verenler oluyor…..

ANCAK !

Eski yönetime Allah yolunuzu açık etsin diyerek  el sallarken; REİSİMİZ tarafından İl Başkanlığına atanan Dr. Sezgin Mumcu ve Ortahisar ilçe Başkanlığına atanan Selahattin Çebi’ye hayırlı uğurlu olsun diyor ve kendilerini tebrik ediyoruz. Açıklanan isimler bizleri çok sevindirdi, bizlerde onları gönül verenler vatandaşın derdiyle dertlenenler olarak görüyor başarılarının devamını diliyoruz; ama gerçekten çok zor Allah yollarını açık etsin inşallah Trabzon kazanır, Trabzonlu kazanır gönüller fethederler hayır duası alırlar İNŞALLAH…..

Onlardan istediğimiz naçizane yapmaları gerekenlerin önünde olarak Parti kurucularını, eski yöneticileri, mahalle başkanlarını, Parti küskünleri partiye kazandırmalarını çok önemsiyor Partinin değerlerinin yine bir çatı altında toplamalarını talep ediyorum. Asıl olarak yapılması gerekenin Ak Parti yönetimine özellikle 2002 ruhunu taşıyan, devletin çıkarını düşünen çalmayan ihale almayan kendi çıkarını düşünmeyen ADALETLİ, LİYAKAT SAHİBİ, İSTİŞARE KÜLTURÜNE SAHİP insanların yönetime alınmalıdır. Yapılacak yönetim listesinin, 2023 seçimlerde ölçü alınarak buna göre hazırlıklı davranış sergileyecek kişilerden seçilmesi gerektiğini vurgulamak istiyorum. ÇÜNKÜ Türkiye’de bir tane Ak Parti var ve bize her zaman lazım o eski bakış açısı ve ruh hali geri gelmeli diyorum. Başka gidecek yerimiz yok…….

İNŞALLAH

DR Sezgin Mumcu ve Selahattin Çebi yanlış yapmaz...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber