banner240
banner237
banner238

Türkiye Harp Malulü Geziler-başkent ziyareti gerçekleştirdi.

Türkiye Harp Malulü Geziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi dolu dolu 3 gün başkent ziyareti gerçekleştirdi.

Genel Başkan Mustafa Işık, Trabzon Şube Başkanı Gazi Ahmet Tezcan ve Trabzon Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora ve Hüseyin Örs’ü ziyaret etti. Ankara dışında olan milletvekili Ahmet Kaya ise ekibini yönlendirerek dernek üyeleri ile yakından ilgilendi. Dernekle ilgili taleplerini bakanlar ve milletvekillerine ileten Trabzon Şube Başkanı Ahmet Tezcan, yakın ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarını iletti. 


Tezcan, “Başkent Ankara’daki 3 günlük ziyaretimiz dolu dolu geçti. Ziyaretlerimizde bizlere kucak açan, hiçbir desteği esirgemeyen, şehit ailelerimiz ve gazilerimize sahip çıkan değerli bakanlarımız ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Trabzon Şubesi olarak, Allah rızası için samimiyet ve gönüllük esası ile hareket ederek, ilimiz ve ilçelerimizdeki şehit ailelerimizin ve gazilerimizin, sıkıntı, öneri, dilek ve taleplerini gidermek için yola çıktık. Trabzon Şubesi olarak bizler büyük bir aileyiz. Bakanlarımız ve vekillerimizden Allah razı olsun. Vatan topraklarında rahat yaşamamız adına bir saniye sonrasını düşünmeden kahramanca savaşarak şehit yada gazi olan ailelerimize ve yakınlarının talepleri ile yakından ilgilendiler. Ankara’da bizlerden desteklerini esirgemeyen bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile Ankara’ya ulaşım noktasında her zaman yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e yürekten teşekkür ediyorum. Derneğimiz her zaman sahada ve aktif olacaktır. Allah şehitlerimiz ile vefat eden gazilerimizin mekanını cennet, hayattaki gazilerimize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber