ORTAHİSAR MAHALLESİ MUHTARI KARA'NIN  BU SİTEMİ KİMLERE İDİ

Ortahisar Mahallesi Muhtarı Süleyman KARA mahallesinde bulunan bu koronavüris tarafından evden çıkamayan 65 yaş üstü ve 20 yaş altında olankişilerin ne istekleri varsa adeta gidermek için canla başla koşturuyor.

Bazı hayır severeler tarafından ulaştırılan yardımlarıkendi elleriyle ihtiyaç sahiplerine getirerek teslim ediyor 

Kendisnin çalışmaları hakkında bilgi aldıgımız Muhtar KARA başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat ZORLUOĞLU beya ve ekibine teşekkür ediyorum.

Kendisine nezaman şu kadar yardım kolisine ihtiyacımız var dediysek anında yerine getirdi mahalle muhtarı olarak seçmenim adına tekrar teşekkür ediyorum 

 Bir teşekküürde İlçem Belediye Başkanım AHmet Metin GENÇ Başkanıma teşekkür etmek istiyorum bizlerden hiç bir zaman destegini esir gemedi Başta Başkanıma ve ekibinede özelikle teşekkür ediyorum dedi.

Muhtar Kara son olarak şu sözlerini söyledi.

Kendi sosyal medya hesabımdan bazı sivil toplum örgütlerine iş adamlarına ve özellikle seçimlerde kapımızı aşındıran yani mahallemdeki seçmenimin kapısını aşındıar vekillere sitemde bulunara bir yazı paylaitım inşallah okurlarda bizleri ararlar temennisindeyim gerçi şu ana kadarda arayan olmadı bugün zordurumda kalan vatandaşın yanında olmayanlar yarın nasıl olacaklar diye kaleme aldıgı yazıyı bizlerde aynen yayınlıyoruz 

DİKKAT DİKKAT DİKKAT

ARIYORUM....

CEBİ DEĞİL GÖNLÜ ZENGİN BABACANLAR ARIYORUM
ŞU MÜBAREK RAMAZAN GÜNLERİNDE
EVİNDE YAKACAK ODUNU KÖMÜRÜ KABUĞU OLMAYAN GARİBANLARIN BEDENİNİ DEĞİL YÜREĞİNİ ISITACAK BABACANLAR ARIYORUM,
ELİMDEKİ EKMEĞİ PİDEYİ GÖRÜNCE OYUNCAK GÖRMÜŞ GİBİ SEVİNEN KOŞAR ADIM BANA DOĞRU GELEN YALIN AYAK BEBELERİ SEVİNDİRECEK BABACANLAR ARIYORUM.
AKŞAMA 250 GR. ETİM VEYA KIYMAM OLSADA EŞİME ÇOCUKLARIMA GÜZEL BİR İFTAR YEMEĞİ HAZIRLAYIP ZİYAFET ÇEKSEK DİYE DÜŞÜNEN ANAMIN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK YİĞİTLER ARIYORUM.
2 AYDIR ÇALIŞAMAYAN EVİNE EKMEK PARASI GETİREMEYEN BABALARI MUTLU EDECEK BABACANLAR ARIYORUM.

SESLENİYORUM, SESLENİYORUM, SESLENİYORUM....

GEÇEN RAMAZANLARDA LÜKS RESTORANLARDA 5 YILDIZLI OTELLERDE İFTAR YEMEĞİNE MİLYARLAR VERENLERE SESLENİYORUM. NASIL OLSA BU RAMAZANDA İFTAR YEMEKLERİNE MİLYARLAR VEREMEDİNİZ BİR AKŞAMLIK İFTAR YEMEĞİNE VERDİĞİNİZ BU MİLYARLARI GELİN İHTİYACI OLANLARA VERİN SAYENİZDE ONLARDA GÜZEL BİR İFTAR YAPSINLAR DİYE SESLENİYORUM.

SİYASİLERE SESLENİYORUM
SEÇİM ZAMANI HARCADIĞINIZIN BİNDE BİRİNİ GELİN BU GÜZEL İNSANLARA VERİN ŞİMDİLİK OYLARINI DEĞİL AMA GÖNÜLLERİNİ ALIN DİYE SESLENİYORUM' Kİ SEÇİM ZAMANI OY İSTEMEYE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE GELESİNİZ.

ÖNERİYORUM

HİÇ BİR ŞEY YAPMAYA GÜCÜNÜZ YETMİYORSA BENİM GİBİ KAPI KAPI DOLAŞIP HALLERİNİ GÖRÜN HATIRLARINI SORUN KARINCA KARARINCA ELİNİZDEKİNİ ONLARLA PAYLAŞIN İNSANLARIN NASIL YAŞAMAYA ÇALIŞTIKLARINI GÖRÜN.

DUYUN SESİMİ BE ALLAH RIZASI İÇİN DUYUN. BU İNSANLARI MUTLU ETTİĞİNİZDE VİCDANEN NE KADAR MUTLU NE KADAR HUZURLU OLDUĞUNUZU KALBİNİZDE HİSSEDECEĞİNİZİ UNUTMAYIN. VE YİNE UNUTMAYIN YÜCE ALLAH DİYOR'Kİ KİM Kİ BİR KULUMUN BİR SIKINTISINI GİDERİR BENDE ONUN SIKINTILARINI GİDERİRİM.

KALIN SAĞLICAKLA.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber