banner240
banner237
banner238

  Yaylacılar gurubu olarak,elimizden geldiğince,imkanlarımız elverdiği ölçüde yaylalarımızı geziyoruz.
      Doğal güzellikleri,yapılan faydalı hizmetleri sayfamızda paylaşıp halkımızın beğenisine sunuyoruz.
       Bunların yanında bize göre eksik veya yanlış uygulamalarıda eleştiriyoruz. Eleştirilerimizden sonra bir çok kere yetkililerin hedefi olabiliyoruz.Aramızda bazan tatsız bazanda hoş diyaloglar yaşıyoruz. 
        Unutulmasinki amacımız,birilerini zor durumda bırakmak değil,daha iyiyi daha güzeli yakalamaktır.Uzun yıllar kamu hizmetinde bulunduğun bu şehirde her dönem problem olan sorunlar olmuştur.Bu kapsamda bir konuya değinmek istiyorum.
         Ilimiz hinderlantında eski köy şimdi mahalle statüsündeki ve diğer kırsalda(yayla) bulunan yolların durumu pekte iç acıcı değil.Buna rağmen bir çok yol, imkânlar dahilinde asfalt,beton ve stabilize ile standart hale getirildi.Yapılan bu güzel hizmetlerden dolayı halkımızın mutluluğu,memnuniyeti gözlerinden okunduğuna şahit olduk.
         Bu kapsamda yerleşik olarak yaşayan ahali ile hergün binlerce insanın günü birlik uğradığı,yaylaların merkezî konumunda olan Beypınarı yaylasına Tonya bağlantısı betonla kaplantı. Düzköy den ulaşımı,Haçka Yaylasına kadar asfalt. Taktir ve teşekkür ediyoruz.
          Haçka Yaylası-Beypınarı-Kadırga yaylası güzergahı,yaklaşık 15 km lık yol maalesef çok kötü. Yapılması çokta zor değil.En azından stabilizesi yapılabilir.Yöre halkıyla yaptığımız görüşmelerde; Bir çok defa yetkilierden talep ettikleri halde başaramadıklarını söylediler.
          Bizde bir kez daha bu vatandaşlar adına buradan,valimizden,büyükşehir belediye başkanımızdan talep ediyoruz.Lütfen bir defa yerinde  inceyin, vatandaşlarımızında görüşünü alın....Sorunsuz ve mutlu günler dileğimle...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber