TRABZONSPOR

Trabzonspor her iki yarıda bulduğu gollerle müsabakayı 2-0 kazandı.

Goller, Bekasatas ve Berat’dan geldi.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakasına başlama vuruşu ile önde baskılı  başlayarak, yapmış olduğu baskı sonucunda 11’ Djaniny Visca ikili organizasyonunda Djaniny nin asistini kale sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Visca meşin yuvarlağı, düzgün bir vuruşla kalecinin solundan ağlarla buluşturdu Trabzonspor 1-0 öne geçti.

            Gol sonrasında Antalyaspor’un atakları sonuçsuz kaldı. Daha sonra oyuna ağırlığını koyan Trabzonspor sağlı sollu ataklarla Antalyaspor kalesinde pozisyonlar yakaladı, bunlardan birinde 35’ Puchacz’ın soldan orta şut karışımında, kaleciden dönen meşin yuvarlağı ağlara gönderen Bakasetas’ın golü ofsayt gerekçesiyle hakem Atilla Karaoğlan tarafından iptal edildi.

            Hakem Atilla Karaoğlan ilk yarıda göstermiş olduğu yönetimle, vasatın üzerine çıkamadı. Berat Özdemir’e 31’ gösterdiği sarı karta anlam veremedim. Diğer yandan Bakestasa yapılan net faulleri görmezden gelmesi ilk yarının önemli notlarıydı.

İkinci Yarıda Antalyaspor’u Trabzonspor’un elinden direkler ve kalecisi Diogo kurtardı.

Müsabakanın içinde Abdullah Avcı’nn yapmış olduğu değişiklerde, Bakesatasın oyundan alınmasını kendimce erken buldum. Sekiz numarada Abdulkadir Ömür’ü oynatması müsabakanın ritmi ve geçişleri açısından ne kadar doğruysa, zamanlamanın erken olduğunu düşünüyorum.

            Müsabakanın ikinci yarısının kayda değer hikayesi, Berat’ın uzatmalar bölümünde attığı gol ve Victor Hugo’nun sakatlanmasıydı.

            Kalesinde devleşen Uğur Can’ıda unutmamak gerekiyor.

            Özet olarak Süper ligde tek yenilgisini Antalyaspor’dan alan Trabzonspor, 2-0 gibi net bir skor ve üstün oynadığı oyunla rakibini kupanın dışına attı. Çifte kupa hedefinde önemli bir virajı dönen Trabzonspor’u tebrik ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber