banner240
banner237
banner238

Görüyorum ve biliyorum ki; Sn. Cumhurbaşkanı, tıpkı, bir zamanlar mecburen FİTNOŞ takımına tavizler verdiği gibi, içerisindeki çakallara da bilerek taviz vermektedir. Asıl dava adamları hep bir adım gerideler. Ne zamana kadar onu bilemem, kendisi bilir. Onlar şahsi menfaatleri peşinde değiller, vatan peşinde ve o sebeple susuyorlar.

 

Reisin elbette önemli hesapları vardır! Bu safhadaki insanlar hesaplarını çok sıkı sıkıya yapmak ve uygulamak mecburiyetindedir. Satranç oyunu gibi olan bu planlar en küçük yanlış bir hamlede kaybederler.

 

Eminim ve görüyorum ki; parti içerisinde görev alan ve siyasi olarak önemli devlet kademelerinde mevki ve makam sahibi olanlar ile iş adamlarının en az % 80 i gerçekte AK Partili değildir. Yani dava adamı değillerdir. Bunların yemleri azıcık kesildiği yani “şahsi menfaatlerine” dokunulduğu anda partinin ve Erdoğan'ın aleyhine geçerler. Rahmetli Erbakan hoca gibi yaparlar. Hatta bunların bir kısmının ona oy vereceğini de düşünmüyorum.

 

Adam, onun sayesinde makamda oturuyor, nimetlerinden faydalanıyor ama yine de sinsice partinin altını oyuyor. “kardeşim seni bu makama getiren bu parti değil mi, utanmıyor musun, nankör?” Veya iş adamları “sana bunca ihaleyi veren ve bu imkânları sağlayan bu adamlar değil mi?”  

 

Demek oluyor ki; ya partinin üst kademesinde yani Erdoğan'ın yakın çevresinde sağlam adamlar yok ya da bilerek taviz veriliyor. Ama parti mecburen onları susturmak için bunu da yapmaktadır. Ne zamana kadar işte onu bilemem dedim ya. Gerçi herkes yaratılışının ve karakterinin gereğini yerine getirir ancak. Çakal çakallığını yapar, fare de fareliğini…

 

Ne yapsın Sn. Cumhurbaşkanı? Bu kadar cahil, nankör; şahsi menfaatine düşkün, az okuyan, az araştıran az düşünen bir toplum ancak böyle yönetilebilir. Atılan her ekmeğe koşan, para için vatanını satabilen insanların çok olduğu bir ülkede ne yaparsın.  

 

Aklı başında; araştıran ve vatan için oy verenin oyu ile boyuna-posuna, kaşına-gözüne sebep “bunca zamandır onlara veriyoruz” diyerek oy verenlerin oyu aynı değerde… Yani demem o ki; (af. ed) genelevdekinin oyu ile camide ibadet yapanın oyu da aynı değerde…

 

ŞİMDİ SİZ BUNA DEMOKRASİ, SİZ BUNA ADALET Mİ DİYORSUNUZ?

 

(Mümin Sağlam)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber