Sürekli gelecek kaygısını düşünüp anı kaçırmak yerine, Anın tadına varabilmektir, akışına bırakmak. Bazen bizler hayatımızı koşturmamasından bunalıyor bir an durup nefes almak istiyoruz.

Fakat nefes alırsak her şeyi kaçıracağımızdan korkuyoruz.

Koşuştururken de hayatımızın ellerimizden kaçtığının farkına varmıyoruz..

İşte bu anlarda akışına bırakmalıyız her şeyi.. Asıl o zaman her şey önümüze seriliyor. Suyu kendi doğal akışına bırakırsak yolunu bulacaktır.

Bizde kafamıza olur olmaz takıntıları takarak kendimizi mutsuz ediyoruz.

Yarınımızın bize neler getireceğini bilemeden kaderci oluyoruz.

Yapman gereken şeyi yapmalı, sonrada akışına bırakmalıyız hayati.

Elbette ki bu akışlarda inişlerde olacak , çıkışlarda ..

Suyu kendi doğal akışına bırakırsak yolunu bulacaktır.

Bizde kafamıza olur olmaz takıntıları takarak kendimizi mutsuz ediyoruz.

Yarınımızın bize neler getireceğini bilemeden kaderci oluyoruz.

Yapman gereken şeyi yapmalı sonrada akışına bırakmalıyız hayati.

Elbette ki bu akışlarda inişlerde olacak , çıkışlarda ..

Asıl önemli olan yaşadığımız.

Yaşadığımız her şeyin bize bir şeyler katacağıma inanarak yolumuza devam etmektir. Kimine göre çok zordur, hayatı akışına bırakmak. Çünkü başkaları ne der diye düşünürler.. ve bu güzel hayatı başkaları için heba ederler..Başkaları ne der korkusu yasamamaktır, akışına bırakmak. Kendi isteklerine göre sekilendirebilmektir .. Evdeki hesap bazen çarşıya uymuyor.

Misali, biz gurbetçiler olarak her yıl izin için planları yapıyoruz, sevdiklerimize kavuşmak, vatanımızda özlem gidermek, deniz, güneş, tatil hayali v. b gibi güzel hayaller kuruyoruz.

Nerden bilebilirdik ki ‘’Korona’’ gelip bizim bütün hayallerimizi erteleyeceğini ve hayal ettiğimiz her şeyi yaşayamayacağımızı.

İyi ki daha önceleri gidip gezdik yaşadık diyerek her anımıza şükrediyoruz..

O yüzden bazen çok planlar yapmadan akışına bırakıp yaşamalıyız. Zorlamayalım, sorgulamayalım, yaşayalım ve sonra göreceksiniz ki zamanla oluyor her şey ya da hayırlısı ile son buluyor. ..

Velhasıl hayırlısı neyse o oluyor. Yaşadığımız hatta düşünmeye bile zorlandığımız acılarımızın, hüzünlerimizin başkalarının hayatı olduğunu nerden bilebiliriz ki?. Bu yüzden insanları bilmeden yargılama, dinlemeden sorgulama, yaşamadan kınamayalım arkadaşlar.

Herkesin içinde neler yaşadığını kimse bilmiyor.

O insan hakkında bilginiz yoksa fikrimizde olamaz.

Kimsenin günahını almayalım.

Unutmayalım ki, kimse yaşattığını yaşamadan ölmez ..

İmtihan dünyasındayız. Akışına bırakmalı i bazen kaderimizi zorlamamalı doğru olanı yapmalıyız yaşayıp görmeliyiz.. Müdahale etmeden yön vermeye kalkışmadan istemek ve sabırla her şeyi akışına bıraktığımız da, her şey istediğimiz gibi kendiliğinden oluyor.. Yolunuz-Sabırlı Hayatınız- Kaygısız Geleceğiniz -Umutlu Gününüz mutlu olsun değerli dostlarım..

SEVGİLER. GÜNAYDINLAR..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber