Trabzon Halk Oyunlarının AMİRALİDİR

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu( THOF) Doğu Karadeniz Bölgesi illeri tanışma dayanışma iftar yemeği programi Trabzon'da gerçekleşti..

Oldukça nezih bir ortamda gerçekleşen  buluşmaya Trabzon Ordu,Giresun Gümüşhane ve Trabzon dan Halkoyunları antrenör,hakem ve kulüp yöneticileri katıldı.

  
THOF Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Malkoçoğlu ve  Karadeniz Bölge Koordinatörü Nurgül Çakmak'ın organize ettigi yemeğe THOF İcra Kurulu başkanı Hüseyin Güler ile birlikte gazeteci Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve başkan yardımcısı Efrahim Sarı  onur konuğu olarak katıldılar.

Ordulu hemşehrimiz THOF İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Güler halk oyunlarının ülkemizin kültürünü  tarihini örf ve adetlerini temsil noktasında çok önemli bir misyona sahip olduğunu belirterek " Hepimize düşen halk oyunlarımızin mihenk taşı en büyük temsilcisi Federasyonumuza sahip çıkmak olmalı.Birlik ve beraberlik içinde olmalı ülkemizi he coğrafyasında kardeşliği egemen kılmalıyız" dedi..

Trabzon'un bölgede Halk Oyunlarının tanınması katılım sağlanması ve dayanışma noktasında AMİRAL gemisi konumunda olduğu belirten Türkiye Halk Oyunları Federasyonu( THOF) İcra Kurulu Başkanı bu güzel organizasyonda emeği olan Trabzon'a gelen bütün hakem antrenör ve kulüp yönetici dostlarımıza teşekkür ediyorum  mesajı da verdi..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber