banner240
banner237
banner238

HAUNEDY KATAR'DA

Haunedy Ortadoğu ilişkiler sorumlusu Mehmet Şimşek tarafından gerçekleştirilen ziyarette,  Tawfeeq Turizm Acentası Genel Müdürü Ahmed Shaik ile 2023 yılı için iki ülke arasındaki turizm durumu değerlendirildi. Genel Müdür Ahmed Shaik, öncelikle deprem felaketi yaşayan Türkiye 'ye başsağlığı ve geçmiş olsun mesajlarını iletti.

Katar Devleti ve Katar halkı olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin maddi ve manevi yanında olduklarına vurgu yaptı.

Genel Müdür Ahmed Shaik, geçen yıl Türkiye'yi 140 bin Katarlının ziyaret ettiğini, bu sayıyı arttırmak için çalıştıklarını ve dost ülke Türkiye'den de Katar'a gelen misafirlerin artmasını beklediklerini söyledi.

Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Genel Müdür Ahmed Shaik, bu vesile ile kendilerini ziyaret eden Haunedy Ortadoğu İlişkiler Sorumlusu Mehmet Şimşek'e, Haunedy sahipleri Ali Rıza Köroğlu ve Ömer Sarıalioğlu'na teşekkür etti.

Haunedy Ortadoğu İlişkiler Sorumlusu Mehmet Şimşek de Katar'da ve Tawfeeq Travel'de ağırlamaktan çok memnun olduğunu ifade ederek, ülkemizdeki deprem felaketi nedeniyle jeneratör, uyku tulumu, kışlık çadır vb. Malzeme taşıyan 50'den fazla yardım uçağı ve 1400 konteyner ev gönderen Katar Devletine ve dost Katar halkına teşekkür etti.

Mehmet Şimşek, Haunedy Ortadoğu İlişkiler Sorumluluğunun yanı sıra emlak işleri ile de uğraştığını, Katardaki emlak firmaları ile de görüşmelere devam ettiğini söyledi.

Dost Katarlı kardeşlerimizi Türkiye'de ve Doğu Karadeniz'de ağırlamaktan son derece memnunuz.

Haunedy olarak Doğu Karadeniz'e , Trabzon, Rize, Uzungöl, Ayder gibi yerlere gelen Katarlı misafirlerimize, en doğal ve en güzel yöresel ürünleri sunmaya çalıştıklarını ifade eden Şimşek, Ortadoğu'dan alışverişe gelenleri turist olarak değil, misafir gördüklerini söyledi.


 Haunedy Ortadoğu İlişkiler Sorumlusu Mehmet Şimşek, ziyareti esnasında karşılaştığı, isim ve soyisim adaşı eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile de bir süre sohbet etti.

Mehmet Şimşek'in Tawfeeq Travel ziyareti, hediyeleşme ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber