Su sıralar güzel Ülkemiz ve Dünyamız büyük üzüntüler yaşamaktadır.
Bir yandan covid  19 pandemisi, bir yandan da depremler diğer yandan Cocuk tecavüzleri, ekonomik krizler. Bunlar da bizlerin psikolojisini ister istemez bozuyor, bizlerde Ümitsizlik ve güven duygusunu ortaya cıkarıyor.
Bir yandan da anlıyoruz ki covid 19 pandemisi ve depremler sayesinde, milletce ve kardeşçe el ele vererek bizler bir bütünüz kardeşiz ve kocaman bir Türkiye yiz. Bizleri kimse yıkamaz bozamaz. Hayata karşı bu güzel davranışlar, Milletimizle birlikte, kardeşçe beraber olma yaşama hazmimizi ve kararlığımızı arttırıyor. Milletçe ne kadar cok acı yaşarsak yaşayalım bizlere tek yürek olduğumuzu hatırlatıyor.
 Unutmayalım ki Birlik olmadan dirlik olmaz, Ellerimiz çoğalınca tüm zorluklar aşılır işler hafifler. Hepimiz birimiz, Birimiz hepimiz için olmalıyız.
Bu güzelim dünyada, geldik gidiyoruz.
Kim ne götürebilir yanında öteki tarafa.
Ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz bazen, Oysa ne güzel değilmi..! sağlıklarında bilerek kıymet versek sevdiklerimize, ellerinden tutsak değer versek. onlara lara sevgimizi ve, sevildiklerini hissetsek.Ne mutlu olurdu sevdiklerimiz.
,Ölüm ani, Dünya fani güzel Dostlarım.
Birlik ve beraberlik, ölümden başka her şeyin üstesinden gelir. Yardımlaşma ve dayanışma, Toplumumuzun gelişmesi için en güzel vesiledir ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜN DEDİĞİ GİBİ.. .
Büyük işler, önemli atılımlar, ancak birlikte çalışma ile yapılır.
Bir ulus sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtacak bir güç düşünülemez.  bu güzelim dünyada neyi paylaşamıyoruz güzel değilmi ki! Kardesce el ele verip Din dil Mezhep ayırımı yapmadan kardeş e yaşamak.Mutlu olmak.Unutmayalımki Her ne yaşanırsa yaşansın,
Ufuklara giden karanlıklarda Aydınlığa giden mutlaka yollar vardır.
 Esen kalın.
Mutlu kalın.
Dosca kalın.
SEVGİLERİMLE GÜZEL DOSTLARIMA MUTLU PAZARLAR DİLİYORUM.
Gülten Abacı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber