Eski ismi ile Varlıbaş AVM yeni ismi ile Rubenis AVM Trabzon CEO’su Bir Gurup Basın Mensubuyla Bir Araya Geldi.

 Rubenis AVM Ceo’su Muhammed Emin İpek bir gurup basınmensublarıyla bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi Trabzon halkının aydınlatılması gerektiğini vurgulayarak,  sözlerine şu şekilde devam etti.

 İpek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bildiğiniz üzere Kasım 2022 tarihinde AVM’yi satın alarak çalışmalarımıza başlamış bulunduk.

Bizler eş zamanlı olarak bir çok ilimizde bir takım proje ve çalışmalar yürütmekteyiz.

Öncelikle Neden Trabzon sorusunun cevabını iletmek isterim.

Ben ve ailem Trabzonlu aile dostlarımız ve iş ortaklarımız vasıtası ile yaklaşık 17 senedir Trabzon’umuza tatil ve iş amaçlı gelen bir aileyiz. Trabzon’u ve Trabzon halkı gerçekten seviyor ve yalnızca iyiliğini düşünüyoruz. Ve hatta nerelisin sorusunun cevabı bende Trabzon’umun suyunu içiyorum şeklinde oluyor. Tabi Varlıbaş AVM’nin de uzun süredir bakımsız kalmasına halkımıza hizmet verememesine bizzat şahit olduk.

Bu durum karşısında sessiz kalmak istemedik ve adımlar atarak halkımıza mükemmel bir AVM kazandıracağımızın vurgusunu yaptık.

Çünkü Trabzon’umuz bunu hak ediyor. Neden Trabzon sorusun cevabı aslında budur.”
AVM BAŞTAN SONA YENİLENİYOR
İpek, “Şu anda alt yapı ve genel bakımlarımız yani jeneratör, yürüyen merdiven, asansör, soğutma ve ısıtma grubu gibi bir çok doğrudan görünen ve görünmeyen tamirat ve tadilatlarımızı yaptık ve devam ediyoruz.

Bununla beraber çatı, servis alanları ve ortak alanlar dahil olmak üzere detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştirdik.

Şu an için planlanan ve yapılmakta olan WC tadilatları , mermer bakım ve değişiklikleri, yemek katı oturma grupları, iç aydınlatmalar ,tesisat problemleri , giriş döner kapıları, tabelalar ve alçı , alçıpan ve boya gibi bir çok çalışmalarımız devam ediyor.

Her şeyden önce burası 1951 yılından günümüze kadar Trabzon’a fabrika veya AVM olarak hizmet etmiş ve Trabzon’a yüzlerce kişilik istihdam sağlamış bir tesis.

Bizim hedefimiz bu tarihi ilk gün ki gibi canlı tutup Trabzon’umuzda istihdamın yolunu açmaktır.

Eğer Rabbimden bir mani olmaz ise Haziran ayında ön açılış planlamaktayız ve daimi olacak şekilde kampanya, çekiliş, etkinlik ve konserler planlamaktayız.

Bunu çok değerli Trabzon halkımızın destek ve ziyaretleri ile başaracağımızdan hiç şüphem yok.”

Böylesi bir toplantıyı düzenleyen Rubenis AVM Ceo’su Muhammed Emin İpek basın kuruluşları arasında ayrımcılık yapması tüm basın ile bir araya gelmemesinin sebebi nedir acaba bu organizasyonu yapan kişinin ihmali yada kendisinin tasarrufumu merak konusu inşallah bundan sonraki toplantılarında böylesi bir ayrımcılık yapmaması tüm basın ile kucaklaşıp bir araya gelmesini arzu ederiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber